Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Δραματική έκκληση οικογένειας από το Αγρίνιο για να σωθεί το παιδί της


Ο εφιάλτης της οικογένειας του Χάρη από το Αγρίνιο - Η περιπέτεια με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, το ταξίδι στην Αγγλία για κρανιοτομή και η έκκληση της οικογένειας για βοήθεια.

Εδώ και τρία χρόνια μια οικογένεια από το Αγρίνιο παλεύει για να κρατήσει στην ζωή το 19χρονο σήμερα παιδί της.
Πόνος, δάκρυα, συγκίνηση. Μία μάνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πιο φρικτό εφιάλτη της ζωής της.

Το παιδί της, ο19χρονος Χάρης , κινδυνεύει αφού όπως διαγνώστηκε εχει υποτροπή για μια φορά ακόμη (οστεοσάρκωμα κρανίου) μια ασθένεια που έχουν 7 παιδιά παγκόσμια .

Ο Χάρης σε ηλικία 16 ετών, διαγνώστηκε με την παραπάνω ασθένεια , μια σπάνια μορφή καρκίνου που σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα

Χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αγγλία για κρανιοτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες
Ύστερα από 3 χρόνια προσπάθειας στην Αγγλία, το φετινό χειμώνα μετά από τον προκαθορισμένο έλεγχο πήραν δείγμα για βιοψία και το αποτέλεσμα ήταν για δεύτερη φορά υποτροπή. Στην Αγγλία σε κάθε τόνο ξεκαθάρισαν στην οικογένεια πως δεν μπορούσαν να κάνουν χειρουργείο γιατί θα ήταν επικίνδυνο για την ζωή του .

Η οικογένεια όπως καταλαβαίνεται έρχεται ξανά αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα που την επιβαρύνει η οικονομική εξάντληση στην οποία έχει οδηγηθεί λόγω της υγείας του παιδιού όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Η μητέρα του παιδιού που κατάγεται από την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να σωθεί το παιδί της το οποίο πλέον παρακολουθείται από νευροχειρούργο του νοσοκομείου Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης μαζί με τον ογκολόγο που επίσης βρίσκεται εκεί .

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό ενημερωτικό μήνυμα που κοινοποιήθηκε για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί κανείς να απευθύνεται στο τηλέφωνο 6984293110 Αγγελική Αγγελή ή να χρησιμοποιεί το τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα Αγγελή Αγγελική – Χαραλαμπόπουλος Χαραλαμπος
Τράπεζα Πειραιώς.
5075-059335-233
IBAN GR3801720750005075059335233.
BIC PIRBGRAA

Δείτε την δραματική έκκληση της μητέρας στο Face Book

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: