Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Από ηλεκτροπληξία έχασε τη ζωή του 38χρονος στην Αγριλιά - Συλλήψεις για την υπόθεση


Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τα αίτια του θανάτου ενός 38χρονου Βούλγαρου καλείται να απαντήσει η αστυνομική έρευνα. Η σορός του εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα σε υπαίθριο σημείο της περιοχής Αγριλιά, μεταξύ Αστακού και Μύτικα.

Οι πρώτες πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, με την έρευνα του Λιμενικού και της Αστυνομίας να είναι σε πλήρη εξέλιξη και να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα με ιδιαίτερη βάση να δίνεται στην εκδοχή του ατυχήματος.

Ο άτυχος άνδρας λέγεται ότι βρέθηκε στην περιοχή μαζί με άλλους δύο άνδρες.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για άτομο που αγνοείται από χθες τη νύχτα και το Λιμενικό ενήργησε έρευνες κατά μήκος της θαλάσσιας περιοχής, από Μύτικα μέχρι Πλατυγιάλι, χωρίς αποτέλεσμα. Εν συνεχεία ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός στην ξηρά, σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Αγριλιάς.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 38χρονος Βούλγαρος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με έναν 28χρονο ομοεθνή του και έναν 39χρονο Έλληνα βρέθηκαν χθες βράδυ στην περιοχή , με σκοπό να κλέψουν , όπως προέκυψε από την προανάκριση , μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Κατά την προσπάθειά τους αυτή, έχασε τη ζωή του ο 38χρονος.

Ο 28χρονος και ο 39χρονος όμως, μετά το περιστατικό, στις 4 τα ξημερώματα, μετέβησαν στο Α.Τ. Κατούνας, όπου δήλωσαν ψευδώς εξαφάνιση του 38χρονου, επικαλούμενοι πως οι τρεις τους είχαν πάει στην περιοχή για ψάρεμα. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τους για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ η σορός του 38χρονου θα μεταφερθεί στο Ρίο για νεκροψία- νεκροτομή.
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: