Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κότεψαν οι "αντάρτισσες" και οι "αντάρτες! 153 ΝΑΙ στο γίγαντα "Αντιεξουσιαστή"


Αντιεξουσιαστές και πάλι στην εξουσία για να αποτελειώσουν ό,τι έμεινε όρθιο!
Οι "αντάρτισσες" και οι "αντάρτες" των προηγούμενων ημερών δεν κιότεψαν απλά,κότεψαν τελείως.Χάνοντας και το τελευταίος ίχνος αξιοπρέπειας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην παραπαίουσα Κυβέρνηση κι ας έσουρναν τα μύρια όσα τις τρεις μέρες που προηγήθηκαν.
153 ψήφους πήρε ο μεγαλύτερος ντριπλέρ της πολιτικής σκηνής Γιωργάκης,όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται!

Κι εφ' όσον ο Σαμαράς αρνείται τη συγκυβέρνηση τον βλέπουμε να κατσικώνεται για τα καλά στην καρέκλα με πιθανά δεκανίκια του τον Καρατζαφέρη και τη Ντόρα έτσι για ξεκάρφωμα.Το θέμα είναι τι θα κάνει η ΝΔ στην ψήφιση της σύμβασης για την οποία ο Σαμαράς είχε δεσμευτεί!

Ο γίγαντας κατά δήλωσή του Αντιεξουσιαστής πρωθυπουργός ξεκινάει σήμερα κιόλας (Γιωργάκη δεν χάλασε ο κόσμος ξεκουράσου μια δυο μέρες και μας ξανασώνεις από Δευτέρα!) διαβουλεύσεις για κυβέρνηση συνεργασίας(;), αφού ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως θα συζητήσει με τα κόμματα ακόμα και για τον επικεφαλής!!!

Ας δούμε τώρα και τι έπραξαν οι "αντάρτες" και οι "αντάρτισσες" αναλυτικά:
Η Βάσω Παπανδρέου παρά τις σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού, τελικά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση,το ίδιο και η Σοφία Γιαννακά που στις 6 το απόγευμα ζητούσε την παραίτηση του πρωθυπουργού.

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε και ο "σύντροφος"  Μίμης Ανδρουλάκης!
Ναι ψήφισε  και η Εύα Καϊλή (προφανώς η κοπέλα μόνο μέσα από το twitter ανθίσταται) αλλά και ο πολύς Δ. Λιντζέρης.

Η Λούκα Κατσέλη επανέκαμψε κι από  ανεξάρτητη βουλευτής  επανεντάχτηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με την  ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση.Εμπρός Λούκα για μια Ελλάδα νέα!!!

Η ανεξάρτητη βουλευτής, Μιλένα Αποστολάκη ήταν απούσα από τη διαδικασία,δεν τόλμησε κι αυτή η κοπέλα να πει το ΟΧΙ και μάλλον την πάτησε από τη βιασύνη της,επίσης απούσα και η Έλσα Παπαδημητρίου!

Ψήφισαν συνολικά 298 βουλευτές. Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσαν 153 βουλευτές. Αρνήθηκαν ψήφο 145 βουλευτές.
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: