Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κούσας: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στην Τούμπα»

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού δήλωσε πως η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναγνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τους Θεσσαλονικείς.
Ο Γιώργος Κούσας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» και τόνισε ότι ο Παναιτωλικός έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ενώ θα χρειαστεί να επιδείξει διάρκεια στην απόδοσή του για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του. Ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου υποστήριξε πως γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι των «αιωνίων» και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

«Έχουμε ξεκινήσει καλούτσικα μπορώ να πω. Χρειάζεται πολλή δουλειά και σκληρή προσπάθεια, πρέπει να έχουμε διάρκεια για να πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Κούσα.
Στη συνέχεια, ο αμυντικός του Παναιτωλικού, τόνισε: «Έχουμε πετύχει κάποια πράγματα που έχουμε πει, χάσαμε κάποιους βαθμούς όπως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην έδρα μας που μας πείραξε πάρα πολύ, δεν πρέπει να γίνουν λάθη από εδώ και πέρα μέσα στην έδρα μας για να πετύχουμε κάτι καλό. Από εκεί και πέρα, ότι πάρουμε εκτός έδρας είναι θετικό».
Σε ερώτηση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απάντησε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολη έδρα, ξέρουμε τι να περιμένουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δουλεύουμε όλες τις μέρες για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του, θέλει τη νίκη γιατί έχει κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά κι εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα προσπαθήσουμε».
Όσο για την παρουσία δύο παικτών του Παναιτωλικού στην Εθνική, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Είναι και απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στον Παναιτωλικό η παρουσία των παιδιών στην Εθνική. Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει ο κ. Σάντος. Καλεί νέα παιδιά, τους δίνει την ευκαιρία να παίξουν, μπορεί κι ο ίδιος να τους δει και αν αξίζουν να τους δώσει την ευκαιρία».
Για το γεγονός ότι πλέον το πρωτάθλημα διεξάγεται με 16 ομάδες αλλά και για την ποιότητά του, ανέφερε: «Αυτό έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Έπρεπε να μπουν πιο γρήγορα οι ομάδες για να υπάρχει μια ροή στο πρωτάθλημα. Πιστεύω από εδώ και πέρα θα κυλήσει καλύτερα το πρωτάθλημα, θα πάμε καλά. Η ποιότητα μπορεί να έχει πέσει λίγο λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην χώρα. Εγώ χαίρομαι όταν βλέπω στις ομάδες να υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες. Αυτό είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρό μας και την Εθνική μας. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και κάποιες όχι, όλοι έχουν τους στόχους τους, θα δούμε τι θα γίνει».
Ο Γιώργος Κούσας είπε επίσης ότι: «Το να πηγαίνουν οι επαρχιακές ομάδες καλά είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Θεωρώ ότι δίνουν το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα, έχουν κόσμο και είναι πολύ καλό το να πηγαίνουν καλά».
Ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στο ντέρμπι των «αιωνίων» λέγοντας: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα, παρόλο που ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολλούς παίκτες με περισσότερη ποιότητα και μπορεί να χτυπήσει με την επίθεση. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει τον Λέτο που είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης στο πρωτάθλημα. Μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: