Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η Ελλάδα καίγεται και οι δελφίνοι χτενίζονται!


Ο πανικός που έχει καταλάβει τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ,μετά τις σημερινές ραγδαίες εξελίξεις που αναφέρονται σε προηγούμενη ανάρτησή μας, τα κάνει να τροφοδοτούν συνεχώς με αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες προσκείμενους δημοσιογράφους.
Ορυμαγδός "αποκλειστικών" κατακλύζει το διαδίκτυο με απώτερο σκοπό να φανεί ποιος έχει το πάνω χέρι τώρα που απομυθοποιήθηκε ο Γιωργάκης!

Κανένας τους δεν νοιάζεται για τη χώρα και τα προβλήματα του Ελληνα πολίτη!
Απαντες έχουν κατά νου την προσωπική τους επιβίωση και την καρέκλα του αρχηγού σ' ένα  ΠΑΣΟΚ που παραπαίει.

Αντί να αποφασίσουν εκλογές εδώ και τώρα να ηρεμήσει και η πολιτική ζωή και η κοινωνία,που είναι ανάσταση (δεν κινείται φύλλο στην αγορά!) αυτοί χωρίστηκαν σε τριάδες εξουσίας και "παλεύουν" για τα πρωτεία.

Από τη μία Βενιζέλος,Χρυσοχοϊδης,Σκανδαλίδης και από την άλλη η γνωστή Πασοκική τρόικα των Λοβέρδου,Διαμαντοπούλου,Ραγκούση,στους οποίους έχει ήδη προσχωρήσει ο Ηλίας Μόσιαλος,με τις φήμες να διαδίδουν πως οι πρώτοι έχουν την πλειοψηφία στην κοινοβουλευτική ομάδα!

Και το αποκορύφωμα των φημών λέει ότι στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει αυτή την ώρα  υπό την Προεδρία του "αναχωρούντος" πρωθυπουργού,ο κ.Παπανδρέου θα ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών του και στην συνέχεια η Κ.Ο. θα κληθεί να εκλέξει νέο πρωθυπουργό!

Ειλικρινά αδυνατούμε να καταλάβουμε όλη αυτή την ανεύθυνη  κωλυσιεργία και γιατί δεν οδηγούν κατ' ευθείαν τη χώρα σε εκλογές,εκεί  όπου αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούν είτε τους αρέσει είτε όχι.
Βέβαια το φρόνιμο θα ήταν να κάτσουν κάτω όλοι,αριστεροί,κεντρώοι,δεξιοί (αν υπάρχουν τέτοιες πολιτικές αποχρώσεις) και να τα βρουν προς το συμφέρον της χώρας και του λαού της αφού αυτή η Βουλή έχει ακόμα ζωή δύο χρόνων.

Αλλη πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για τηλεφωνική επαφή Βενιζέλου Σαμαρά για αντιμετώπιση των εξελίξεων από κοινού σχηματίζοντας Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας,λέγοντάς του πως έχει εξασφαλισμένη την πλειοψηφία στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Κυρίες και κύριοι του ΠΑΣΟΚ αφήστε τα χτενίσματα και τις αρχηγικές πρόβες και δώστε άμεσα λύση μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενώσης !
http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: