Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Με δύο διεθνείς στη σύνθεσή του ο Παναιτωλικός στην Κρήτη


Η ποδοσφαιρική αυλαία της Κυριακής για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ανοίγει νωρίς το μεσημέρι,στις 15:00 ,στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης που προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο απέναντι στον Παναιτωλικό,που επίσης προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης με 2-0 στο Αγρίνιο.
Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από τη novasports2.

Μετά την καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη ο  Παναιτωλικός μας και με δύο διεθνείς (ο Χαριστέας από τα παλιά και ο Θεοδωρίδης που κλήθηκε προχτές από τον κύριο Σάντος) πια στη σύνθεσή του πάει στην Κρήτη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι το διπλό και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Με την προπόνηση που έγινε χτες το πρωί στο EMILEON SportCenter ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι  με τον Εργοτέλη. Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές,που  δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην αυτό του Καραμαλίκη,ανακοίνωσε τα ονόματα των δεκαεννέα ποδοσφαιριστών της αποστολής που αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου για την Κρήτη: 
Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης σκοράρει σχετικά εύκολα αλλά επίσης εύκολα δέχεται γκολ κι αυτό είναι η αχίλλειος πτέρνα του.Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεπεράσει τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία.
Με τον Μάριο Μπούντιμιρ στην αποστολή,που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πέλμα του αλλά χωρίς τους  Φραγκουλάκη και Χίμπλινγκερ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι από την ομάδα και έμειναν εκτός αποστολής καθώς και ο τραυματίας  Ρομάνο θα παραταχθεί ο Εργοτέλης.
Την αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι: Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Νταντόμο, Μπούντιμιρ, Καρέλης, Χαντί και Ρέντζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: