Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ενας χρόνος "Αγρίνιο ... γλυκές μνήμες"


Ηταν Κυριακή,21 Νοεμβρίου του 2010,όταν ένα ακόμα ιστολόγιο εμφανίστηκε στο απέραντο χάος του διαδικτύου.Μ' ένα γλυκύτατο τίτλο,"Αγρίνιο... γλυκές μνήμες",που ακόμα και οι διαβητικοί μπορούν να "καταβροχθίζουν" άφοβα αμέτρητες ποσότητες ιστορίας,μνήμης και νοσταλγίας για την πόλη του Αγρινίου.
Ενα ατελείωτο ταξίδι στην πόλη της καρδιά μας ξεκινούσε με οδηγό την καλή διαδικτυακή φίλη Γίτσα.Ενα ταξίδι στις αναμνήσεις μας,στα δικά μας παιδικά χρόνια αλλά κι ακόμα παλιότερα σ' αυτά των γονιών μας και των παππούδων μας με πλήθος φωτογραφικών-ντοκουμέντων,ιστορικών κειμένων,άρθρων και αφηγήσεων,που σε κρατάνε "όμηρο" στη σελίδα της.Μυρωδιές και θύμισες από κάθε γωνιά της παλιάς πόλης του Αγρινίου σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά για μια δεύτερη,τρίτη,τέταρτη.... ανάγνωση!
Εμείς από τούτη 'δω τη μικρή γωνιά του διαδικτύου θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσα για το ανεκτίμητο έργο της και να της πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,που με τις ασπρόμαυρες πινελιές της χρωματίζει τις ξεθωριασμένες μνήμες μας αλλά και τελείως  άγνωστες εικόνες από την πόλη της καρδιάς μας.Καλή δύναμη Γίτσα για τη συνέχεια του έργου σου.

Αυτό είναι το μπανεράκι της σελίδας
http://agriniomemories.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: