Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη του Φώτη Κωστούλα για όλους και για όλα - Ποιοι έστηναν τον Παναιτωλικό;

"Με έβαλαν απέναντι και αφού δεν ήμουν μαζί τους με έστηναν"!

Με συνέντευξη του στο Αχελώος tv (του Αγρινίου) και στο Μάκη Μάκκα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ Φώτης Κωστούλας αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια στο πρωταθλήματα της Super League , οριοθετώντας παράλληλα, τους στόχους της ομάδας

Ο κ Κωστούλας μίλησε ακόμη, για τα σκάνδαλα των «στημένων» αγώνων που ταρακούνησαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, τις επιπτώσεις της οικονομική κρίσης στα έσοδα της ομάδας και το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες.

Τα Βασικά σημεία της συνέντευξης του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικού 

Για τα σκάνδαλα των «στημένων» αγώνων που ταρακούνησαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο:
Δεν γίναμε ξαφνικά εκκλησία. Μη το νομίζουμε αυτό. Ο τρόπος για να ξεφεύγει κανείς και να παρανομεί υπάρχει ακόμη. Οπότε καλό είναι να προσέχουμε και τώρα

Δεν μπορεί να είναι μόνο τα δυο τρία ονόματα που προέκυψαν από την έρευνα ότι μόνο αυτά είχαν άμεση συμμετοχή στο στήσιμο των αγώνων .

Δεν μπορεί να ανακάτεψαν το ποδόσφαιρο τα δυο τρία άτομα που είναι φυλακή.

Με έβαλαν απέναντι και αφού δεν ήμουν μαζί τους με έστηναν. Μερικοί από αυτούς που ξέραμε ότι μας έστησαν τους είδαμε στην συνέχεια και κατηγορούμενους και διωγμένους.



Για τις επιπτώσεις της κρίση οικονομική κρίσης στον Παναιτωλικό:
«Φέτος ο Παναιτωλικός έχει λιγότερα έσοδα από όσα θα υπήρχαν αν πέρσι ήμασταν στην Σούπερ Λίγκα. Πάλι δεν βγαίνει ο προϋπολογισμός μας γιατί άλλα χρήματα υπολογίζαμε τον Ιούλιο ότι θα παίρναμε. Τόσο από τον ΟΠΑΠ που δεν έχουμε κάνει ακόμη σύμβαση, όσο και από τα τηλεοπτικά της ΝΟVΑ. Ξαφνικά κόβονται όλα Είναι όμως σημαντική η βοήθεια από τον κόσμο και πως αντιμετωπίζει την κατάσταση στην Σούπερ Λίγκα που γεμίζει το γήπεδο

Για τους στόχους της ομάδας στο πρωταθλήματα της Super League:
«Χτίσαμε την ομάδα με στόχο την παραμονή. Όλες οι μεταγραφές βάση αυτού του στόχου έγιναν και γι' αυτό κάναμε και πολλές υπερβάσεις στο μπάτζετ. Θέλουμε μια παραμονή χωρίς να μας βγει η ψυχή μέχρι τέλους.

Ο στόχος είναι εφικτός με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αλλάζουμε λίγο τον στόχο και τώρα θέλουμε μια άνετη παραμονή. Ανεβάζουμε λίγο τον πήχη για να ξέρουν κι οι παίκτες τι θέλουμε. Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να διαλέγουμε ματς. Τα παιχνίδια κρίνονται σε μικρές λεπτομέρειες και εμείς δεν έχουμε πολυτέλεια να πούμε αυτό θα το χάσουμε. Και στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα πάμε να κερδίσουμε ή να μην χάσουμε. Να πάρουμε βαθμό

H ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τον Ατρόμητο Αθηνών, ενω και ο ΟΦΗ έχει καλή πορεία

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα πάμε να κερδίσουμε ή να μην χάσουμε. Να πάρουμε βαθμό

Για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη:
«Μέσα μας το ευχόμαστε. Αλλά καλύτερα να μην το βάζουμε σαν στόχο και απογοητευτούμε. Ας έρθει έστω κι αν δεν το περιμένουμε. Για να μην χάσουμε την ψυχολογία μας. Είναι νωρίς ακόμη να το πούμε όμως. Ακόμη δεν έχουμε μετρήσει τις δυνάμεις. Ας περάσει πρώτα ο πρώτος γύρος για να δούμε τι μας γίνεται».

Στο θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες :

«Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και τους αντιπάλους μας από την στιγμή που εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε εισιτήρια.

Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο γήπεδο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Δεν είναι όμως μόνο θέμα ομάδων, αλλά και της αστυνομίας. Αυτή την στιγμή λένε όχι και δεν σου δίνει δυνατότητα για κάτι άλλο. Υπάρχει ανησυχία για τους οπαδούς άλλων ομάδων. Αν η αστυνομία πει όχι εμείς δεν θα διακινδυνεύσουμε τις ζωές των φιλάθλων».

Για τα έργα στο γήπεδο: 
«Είμαστε νόμιμοι σε όλα. Αν με την γραφειοκρατία που επικρατεί περιμέναμε κάποια πράγματα δεν θα είχαμε ούτε καν το πρώτο σκέπαστρο. Γινόμαστε εν μέρει... παράνομοι ξέροντας όμως ότι τις άδειες θα τις πάρουμε. Αν περιμέναμε δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε ούτε στην Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο μας».

Για το αν υπάρχει σκέψη για κατασκευή νέου γηπέδου:
«Όταν ήρθα στην ομάδα δεν είχα τότε στο μυαλό ότι θα προχωρήσουμε τόσο πολύ. Κάναμε κάποιες παρεμβάσεις αλλά δεν περίμενα ότι θα κάναμε κι άλλες. Παλιότερα όταν ο Παναιτωλικός είχε πάει στο στάδιο ο κόσμος δεν ακολούθησε. Υπάρχει και το συναίσθημα και το άκουγα τότε πολύ που μου έλεγαν να μείνει εδώ η ομάδα. Αν ερχόμουν σήμερα στο Αγρίνιο θα το είχα σκεφτεί διαφορετικά και ίσως να είχα επιλέξει να κάνω ένα νέο μοντέρνο γήπεδο».
http://www.axeloostv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: