Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πολιτική Κίνηση ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής


Τη δημιουργία πολιτικής κίνησης, που θα καλύπτει τις ανάγκες της κοινωνίας και θα αφουγκράζεται την αγωνία των πολιτών, η οποία θα έχει κεντροαριστερή ταυτότητα, ανακοίνωσε μέσω του zougla radio ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Προσκεκλημένος στην «Πέτρα Σκανδάλου» ανέφερε ότι έχει πρόθεση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας -και συγκεκριμένα την Τετάρτη- να αναγγείλει τη δημιουργία μίας πολιτικής κίνησης στο πλαίσιο ενός ενεργού διαλόγου.
«Υπάρχει ένας προβληματισμός μεταξύ φίλων για τη δημιουργία ενός κοινού τόπου επικοινωνίας με κοινές αντιλήψεις και απόψεις. Ο δικομματισμός έχει κλείσει πλέον τον κύκλο του, αφού παρέχει μίας κακής ποιότητας διαχείριση εξουσίας, η οποία και εγκλωβίζει πλέον τον λαό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα forum, μία πολιτική κίνηση, πάντα στο πλαίσιο ενός ενεργού διαλόγου».

Σε ερώτηση αν αυτή η κίνηση θα οδηγήσει και στη δημιουργία ενός νέος κόμματος, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε πως όλα είναι πιθανά, ενώ έκανε άνοιγμα προς όλες τις κατευθύνσεις και τους ενδιαφερόμενους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε κατά των αποκλεισμών».

Δείτε το απόσπασμα στη :zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: