Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Εβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει και παραβίασε και τον…μισό ΚΟΚ


Πολλές παραβάσεις κατέγραψε στο ενεργητικό του χθες βράδυ ένας 35χρονος Ρομά, Ο εν λόγω νεαρός συνελήφθη στις 22:00 στο Αγρίνιο καθώς οδηγούσε μεθυσμένος όχημα μάρκας ΒΜW ανασφάλιστο και χωρίς να διαθέτει δίπλωμα.

Λίγο νωρίτερα είχε βάλει βενζίνη σε πρατήριο στο 68ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων χωρίς όμως να …πληρώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο 35χρονος καταδιώχθηκε αρχικά από ιδιώτη που τον ακινητοποίησε στο ύψος του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην εθνική οδό (φωτο).

Σε βάρος του υπέβαλλε μήνυση ο 53χρονος πρατηριούχος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 68,500ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς να κατέχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο και άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ είχε εφοδιάσει το όχημά του με καύσιμα χωρίς να καταβάλλει το αντίτιμο στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Επίσης, σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που υπεβλήθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ”.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: