Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Καλώς ήρθατε στη «χωματερή» της περιοχής Λαγκαδιά του Δήμου Αγρινίου


Εικόνες που μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν – Περιοχή Λαγκαδιά και οι περίοικοι καθώς και οι κάτοχοι των οικοπέδων φωνάζουν για την αδιαφορία της αρμόδιας αρχής, την ανευθυνότητα κάποιον συμπολιτών μας και μας δείχνουν τα . . . χάλια που επικρατούν στην περιοχή!!!

«Σκουπίδια κατά μήκος του δρόμου καθώς και μέσα στα οικόπεδα. Μια εικόνα ακόμη, που δεν τιμά την περιοχή μας, εμάς τους ίδιους καθώς και την δημοτική αρχή. Δυστυχώς όμως, όσο και αν φωνάξαμε από το 2015 και μιλήσαμε με τον αρμόδιο τότε Αντιδήμαρχο, δεν είδαμε κάποια αλλαγή. Τα ίδια χάλια και ακόμη χειρότερα» μας είπαν οι περίοικοι αλλά και οι εργαζόμενοι στην περιοχή.

Η βρώμα και η δυσωδία πραγματικά δεν σε αφήνουν να μείνεις για πολύ και να περπατήσεις αυτόν τον χωματόδρομο.

Βέβαια η επισημάνσεις και οι διαμαρτυρίες δεν έλειψαν και για την κατάσταση του δρόμου που παραμένει όπως βλέπεται να είναι χωμάτινος και με λακούβες μιας και η άσφαλτος σταματά σε μια επιχείρηση αρκετά παραπάνω.

«Εδώ μάλλον, είναι άλλος Θεός και άλλος Δήμος. Δεν άλλαξε κάτι και μετά τις διαμαρτυρίες . . . και στο τέλος εδώ θα μας φάνε τα ποντίκια όπως φαίνεται» μας είπε ακόμη ένας περίοικος.

«Πόσο δύσκολη να είναι . . . η λύση πλέον γι αυτό το πρόβλημα; Πόσος καιρός πρέπει να περάσει και να μένει έτσι αυτό το κομμάτι του δρόμου μόλις ελάχιστα χιλιόμετρα από τον πολιτισμό του Αγρινίου; Ντροπή μας πραγματικά. . . αρκεί να τα ξεφορτωθούμε και όπου τα πετάξουμε.

Προίκες ολόκληρες, ρούχα, παράθυρα και ότι μπορεί να βάλει ο νου σου όλα εδώ, σταθερά εδώ με αυξανόμενη ροή. Και τα βλέπουμε καθημερινά και αγανακτούμε και προσπαθούμε να μπούμε στις περιουσίες μας. Καμία κίνηση κανένα ενδιαφέρον καταντήσαμε χωματερή» μας τόνισε κάποιος κάτοχος χωραφιού της περιοχής!!!

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί στις παρακάτω φωτό και η οποία ελπίζουμε σύντομα να αλλάξει . . . οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προβούν στην εκκαθάριση του σημείου καθώς και οι πολίτες που δημιουργούν αυτές τις εικόνες να καταλάβουν πως σκουπιδότοπος δεν μπορεί να δημιουργείτε όπου μας βολεύει…!!!

Αυτόν τον ονομάζουμε πολιτισμό λοιπόν . . . ;;;
skoup. 1 skoup. 2 skoup. 3 skoup. 4 skoup. 5 skoup. 6 skoup. 7 skoup. 8 skoup. 9

Δεν υπάρχουν σχόλια: