Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Παραιτήθηκε σήμερα τελικά ο Ζουράρις - Η επιστολή που έστειλε στον Τσίπρα


Ο Κώστας Ζουράρις μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες δηλώσεις του κατά του Ολυμπιακού και του Άρη έστειλε σήμερα επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Παιδείας με δήλωσή του στο "Βήμα" είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να παραιτηθεί και ότι θα την ανακοίνωνε αύριο στη Βουλή.

Η επιστολή παραίτησης:

"Ερίδματε (σσ καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.

Μετά της προσηκούσης τιμής,
Κώστας Γ. Ζουράρις"

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, ο Πρωθυπουργός θα λάβει την απόφασή του αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση, μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τονίζει: «Ο δημόσιος λόγος, ιδίως όταν εκφέρεται από ανθρώπους που κατέχουν δημόσια αξιώματα, πρέπει να είναι προσεκτικός, κόσμιος και να μην προσβάλει.

Οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια και είναι άκρως προσβλητικά για τους φιλάθλους δύο συγκεκριμένων ομάδων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης δεν υιοθετεί παρόμοιες εκφράσεις, σέβεται τους οπαδούς όλων των ομάδων και θεωρεί πως το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να γίνεται πεδίο αντιπαλότητας αλλά χώρος άμιλλας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού».

Ακούστε ΕΔΩ τις χυδαίες δηλώσεις του Ζουράρι και διαβάστε τις οργισμένες απαντήσεις των δύο ομάδων καθώς και το βέτο του Δημήτρη Καμμένου "ή ο αυτός ή εγώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: