Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

1 - 0 τα Καναρίνια νίκησαν το Περιστέρι στην πρώτη του Δέλλα (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του για πρώτη φορά σήμερα στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League.

Θερμή η υποδοχή για τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου,ο οποίος στο τέλος τους πίκρανε!
Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός,αλλά και τυχερός, χωρίς να έχει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα του νίκησε 0-1 τον Ατρόμητο και ανάσανε βαθμολογικά.

Στο 25' η πρώτη κλασική ευκαιρία στο ματς,όταν ο Βασιλακάκης σούταρε δυνατά μέσα στην περιοχή μετά από γύρισμα του Ντάουντα και απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Περίπου ισοδύναμες οι δύο ομάδες και χωρίς πολλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες...

Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με γκολ για τους Αγρινιώτες!

Στο 48' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Ρόσα με ένα εκπληκτικό μακρινό δεξί σουτ έστειλε  τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Γιαννιώτη γράφοντας το 0-1!(δείτε το εδώ)

Μετά το γκολ του Παναιτωλικού ο Ατρόμητος βγήκε πιο δυνατά στην επίθεση και στο 53' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα στο αριστερό παραθυράκι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κυριακίδης!

Τρία διαδοχικά κόρνερ για τους Περιστεριώτες πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Και στο 55' ο Ουάρντα εκτέλεσε πέναλτι (χέρι του Ροντρίγκες), έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη ο οποίος έπεσε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ!

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή,αλλά ούτε τα φάουλ,ούτε τα κόρνερ μπόρεσε να αξιοποιήσει με το 0-1 να παραμένει.

Κι ενώ ο Ατρόμητος έχανε ευκαιρίες με τον Ουάρντα και τον Βασιλακάκη ο Παναιτωλικός βρέθηκε πολύ κοντά στο 0-2....

Ηταν το 76' όταν στην κόντρα για τον Παναιτωλικό, ο Ρόσα έδωσε στον Τσοκάνη αριστερά,ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση και ο Γιαννιώτης απέκρουσε σε κόρνερ.


Οσο τα λεπτά κυλούσαν τα πόδια των παικτών του Ατρομήτου βάραιναν και ο Παναιτωλικός ήταν αγκαλιά με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς,τους οποίους κράτησε με μία καταπληκτική επέμβαση ο Κυριακίδης στο 86' όταν ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ κι έπιασε κεφαλιά ο Βασιλακάκης στην αριστερή του γωνία!

Το τέλος του παιχνιδιού στο... 96' βρήκε τον Παναιτωλικό να κερδίζει 1-0 τον αήττητο φέτος στην έδρα του Ατρόμητο,να κατακτά τρεις βαθμούς που στην πορεία του πρωταθλήματος θα παίξουν σπουδαίο ρόλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης(86' Σάκιτς), Ρισβάνης(88' Καρασαλίδης), Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς(66' Ούμπιντες), Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρόσα(93' Γιαννιώτης), Ντίας(85' Κλέσιο), Μοράρ, Μιχάι, Μάζουρεκ(88' Χαντάκιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: