Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου: Στα χέρια της Δικαιοσύνης!

Τι ειπώθηκε σε πρόσφατη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, αναφορικά με την εγκατάλειψη και λεηλασία του χώρου

Στα χέρια της Δικαιοσύνης βρίσκονται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Σ» τα ευρήματα του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρη Μιχάλη και εμπειρογνωμόνων της 6ης Υγειονομικής
Περιφέρειας (ΥΠΕ) αναφορικά με την εγκατάλειψη και λεηλασία των κτιριακών εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου Αγρινίου!

Η «Σ» πληροφορήθηκε ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στην Αθήνα υπό την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τη συμμετοχή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Νικολόπουλου και του Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Μιχάλη, τέθηκε επί τάπητος το θέμα και γνωστοποιήθηκε από τον κ. Νικολόπουλο, ότι ήδη τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί, έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως στις Εισαγγελικές Αρχές.

Η Δικαιοσύνη από την πλευρά της, θα προχωρήσει σε έρευνα, προκειμένου να εξεταστούν τυχόν ευθύνες για την εγκατάλειψη και την λεηλασία του παλιού νοσοκομείου και να προσδιορίσει τους υπευθύνους.

Για ποιο λόγο δηλαδή, μετά την μεταφορά των υπηρεσιών στο νέο κτίριο, διεκόπη η εποπτεία του χώρου, που ως γνωστόν έκανε το έργο των επιτήδειων ευκολότερο… ως προς το «πλιάτσικο» του χώρου. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, το κτίριο του παλιού νοσοκομείου Αγρινίου, έχει υποστεί ανεπανόρθωτες καταστροφές.

Ερωτηθείς για τα παραπάνω, ο Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μιχάλης, επιβεβαίωσε πλήρως της πληροφορίες της «Σ» προσθέτοντας πως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη Διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας της πόλης, ανέλαβε πρωτοβουλίες για να διαπιστώσει, το λόγο που σταμάτησε η εποπτεία στο χώρο του παλιού νοσοκομείου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι μετά την πρόσφατη εγκατάσταση στο χώρο εταιρείας security τα κρούσματα «πλιάτσικου» εκμηδενίστηκαν!

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: