Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

«Κόλαση» το κέντρο της Αθήνας! - Συμπλοκές οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (φωτο & βίντεο)

Χαμός γίνεται αυτήν την ώρα (23:30) στην πλατεία Κάνιγγος μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τα χημικά που έχουν πέσει.

Μία ημέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, η ένταση συνεχίζεται! Μετά την χθεσινή... απόπειρα ντου οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια,σημειώνεται αυτή την ώρα μεγάλη ένταση πέριξ της πλατείας Καραϊσκάκη μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ!



Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στην πλατεία Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα επί της οδού Καρόλου, κοντά στο σημείο βρίσκεται σύνδεσμος φιλάθλων του «δικεφάλου του Βορρά».

Οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" προσπάθησαν να πάνε μέχρι τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ κοντά στην Ομόνοια, όπου ήταν αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Υπήρξαν συμπλοκές και κυνηγητό αλλά παρενέβη η αστυνομία  κι έκανε χρήση χημικών με αποτέλεσμα να μην δοθεί συνέχεια. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν στη συνέχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά τα χημικά της αστυνομίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν προς την οδό Μενάνδρου, όπου και έχουν στήσει οδοφράγματα, βάζοντας και φωτιές σε κάδους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Το πρωί του Σαββάτου, 12.05.2018, έχει ανακοινωθεί πωα θα ξεκινήσουν περίπου 200 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Αθήνα, για να βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στις 20:30, οπότε και ξεκινά ο μεγάλος τελικός.
Από την πλευρά της ΑΕΚ, αναμένεται να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας περίπου 20.000 οπαδοί. Με επεισόδια, ωστόσο, να εκτυλίσσονται ήδη από χθες, Πέμπτη, τα πράγματα κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά δείχνουν όσον αφορά στην ημέρα του μεγάλου τελικού…



newsit.gr/ και sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: