Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση δικύκλων στην Εθνική Οδό


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στις 10 περίπου το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων έξω από το Αγρίνιο περίπου δύο χλμ πριν τη διασταύρωση της Μακρυνείας, στο ύψος της
Αντιπροσωπείας Καψιώχας ΑΕΒΕ, με απολογισμό τον θάνατο ενός 27χρονου δικυκλιστή και τον τραυματισμό ενός ακόμη οδηγού μηχανής μεγάλου κυβισμού!

Κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και το μοιραίο δίκυκλο -που κινούνταν στο ρεύμα προς Μεσολόγγι- συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το θάνατο του 27χρονου και τον τραυματισμό του έτερου οδηγού.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μεν,αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείου Αγρινίου,ενώ ο 27χρονος οδηγός του δικύκλου εξέπνευσε επί τόπου.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε χθες το βράδυ, στο 82ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Παναιτωλίου.

Ειδικότερα, ένας 55χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και κινούνταν προπορευόμενος στην ίδια κατεύθυνση.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 27χρονος και ελαφρά ο 55χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: