Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Πρώτη αγωνιστική και πρώτη ήττα για τον Παναιτωλικό 1 - 2 από τον Ατρόμητο (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στις 19.15 στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο,στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2018-2019,από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1.

Σ' ένα όχι γεμάτο γήπεδο ο Παναιτωλικός ξεκίνησε φορτσάτος τον αγώνα και είχε τα ηνία στο πρώτο εικοσάλεπτο οπότε ο Ατρόμητος αποφάσισε να βγει μπροστά και να σκοράρει πρώτος.

Παίχτηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι για πρώτη αγωνιστική,με πολλές καλές φάσεις,γκολ,αλλά... και πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Στο 32' μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο,όταν ο Μανούσος από αριστερά είδε την κίνηση του Γιαννούλη, του πέρασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και αριστερά, ο νεαρός αριστερός μπακ έκανε νέο γύρισμα και ο Σάκιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 34' νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο.Ο Βασιλακάκης από δεξιά έδωσε στον Σάκιτς, ο οποίος έκανε το πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

Και στο 36' περιπετειώδες γκολ για τον Ατρόμητο:Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κουλούρης έκανε την κεφαλιά από κοντά, η μπάλα ακολούθως βρήκε και στο πόδι του,αλλά και στο χέρι του Έρικσον και κατέληξε στα δίχτυα 0-1.

Πέντε λεπτά μετά ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι,όταν ο Ρισβάνης έπιασε από το χέρι τον Μανά και τον έριξε στο έδαφος.Το εκτέλεσε στο 42' ο Μάζουρεκ στο κέντρο της εστίας,ο Μέγερι που έπεσε αριστερά έβαλε το πόδι του τη βρήκε τη μπάλα,αλλά δεν μπόρεσε να τη διώξει και κατέληξε στα δίχτυα,ισοφάριση 1-1.

Η λήξη του ημιχρόνου βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1 - 1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και φουλ επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο αντιπάλους που έψαχναν το δεύτερο γκολ με τον Παναιτωλικό να φαίνεται πιο απειλητικός.

Ομως και πάλι το γκολ το πέτυχε ο Ατρόμητος,ο οποίος μετά το 60' βγήκε μπροστά πολύ δυνατά!

Στο 60' ένα λάθος του Κυριακίδη, ο οποίος δεν απομάκρυνε σωστά, αλλά κατάφερε να μπλοκάρει το σουτ του Μανούσου.
Στο 65' μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο,όταν σε σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Και στο 76' γκολ για τον Ατρόμητο και πάλι με τον Κουλούρη: Σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, κεφαλιά του Κουλούρη από τον άξονα, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Κυριακίδη 1-2.

Πάλεψε στη συνέχεια ο Παναιτωλικός,αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι ήρθε η πρώτη ήττα στην πρώτη αγωνιστική και μάλιστα μέσα στο Αγρίνιο.

* Ο 17χρονος Λιάβας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Τρ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Αργκους(88' Μπελεβώνης), Τσοκάνης, Ερικσον, Μάρκος Πάουλο, Λιάβας (67' Βασιλούδης), Μανά(84 ' Βακράκος), Μάζουρεκ, Ντίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος(66' Μπρούνο), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (66' Μουγιακίτς), Κουλούρης(90' Καρασαλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: