Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Εξελίξεις γύρω από τη σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά – Τρεις προφυλακίσεις μέχρι στιγμής, μία ακόμα σύλληψη!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία, τόσο σε δικαστικό όσο και σε προανακριτικό επίπεδο.

Αρχικά, κι ενώ οι απολογίες των κατηγορούμενων βρίσκονται σε εξέλιξη και αποδεικνύονται μαραθώνιες κυρίως λόγω του μεγάλου όγκου των δικογραφιών, ήδη σημειώνονται οι πρώτες προφυλακίσεις.

Μέχρι στιγμής, προφυλακιστέα κρίθηκαν τρία άτομα, 22,27 και 32 ετών (αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας) -ο πρώτος μεταφέρθηκε στις Φυλακές Ιωαννίνων και οι άλλοι δύο στον Κορυδαλλό- ενώ σε άλλους δύο, έναν 21χρονο και έναν 30χρονο επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός μέχρι να αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο, καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέα και Ανακριτή. Οι απολογίες των υπολοίπων 15 αναμένονται αύριο και μεθαύριο.

Την ίδια στιγμή, ένας από τους επτά που αναζητούνται για συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση, συνελήφθη σήμερα κι ενώ παρουσιάστηκε ο ίδιος αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αγρινίου. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Αγρινίου.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: