Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Nέα τραγωδία: Νεκρός 29χρονος Αγρινιώτης σε τροχαίο


Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο συγκλονίζει την αγρινιώτικη κοινωνία. 29χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη στο ύψος του Δρυμού Βόνιτσας, στο 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας.

Πρόκειται για οδηγό δικύκλου που , στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού που είχε ξεκινήσει λίγη ώρα πριν από τη Λευκάδα με κατεύθυνση το Αγρίνιο. Ο άτυχος άνδρας φορούσε κράνος ωστόσο η πτώση του από τη μηχανή υπήρξε μοιραία.

Στο τροχαίο προς το παρόν δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος ωστόσο η προανάκριση για τα ακριβή αίτια είναι σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Τι αναφέρει η αστυνομία για το δυστύχημα με θύμα 29χρονο Αγρινιώτη

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία, για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ύψος του Δρυμό Βόνιτσας, με θύμα 29χρονο οδηγό μηχανής.

Αναλυτικά:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας Βόνιτσας.

Ειδικότερα, ένας 29χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα, από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.
https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: