Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Νέα τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: 22χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Χαλκιόπουλο (φωτο & βίντεο)

Θρήνος και στο τοπικό ποδόσφαιρο για τον άδικο χαμό του  Νίκου Κατσιούλη

Ο θάνατος ενός ακόμη νέου ανθρώπου το πρωί της Κυριακής 12/8 συγκλονίζει την Αιτωλοακαρνανία! Το νήμα της ζωής, κόπηκε πρόωρα σήμερα νωρίς το πρωί, για 22χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, όταν συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. στο 48ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού, στο ύψος του Χαλκιόπουλου.

Από άγνωστη αιτία, ο νεαρός οδηγός, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το όχημά του, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το φορτηγό. Ο 22χρονος διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, πριν από λίγο, ενώ ελαφρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 31χρονος οδηγός του φορτηγού.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος ενεργεί το Α.Τ. Εμπεσού.

troxaio xalkiopoulo

Φωτογραφίες από e-maistros.gr
http://sinidisi.gr/
Τι αναφέρει η Αστυνομία για τον τραγικό χαμό του 22χρονου Νίκου στο Χαλκιόπουλο

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες νωρίς το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου – Εμπεσού, στο ύψος του Χαλκιόπουλου, όπου ένας 22χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με Δημοσίας Χρήσεως Φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 31χρονου.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Θρήνος και στο τοπικό ποδόσφαιρο για τον άδικο χαμό του 22χρονου Νίκου Κατσιούλη

Άλλη μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα για το Περδικάκι Βάλτου με τον τραγικό χαμό του 22χρονου Νικόλαου Κατσιούλη. Σοκαρισμένοι δεν είναι μόνο η οικογένεια, οι συγγενείς, οι γνωστοί και οι φίλοι αλλά και οι άνθρωποι του σωματείου Α.Σ. Ιδομενέας Εμπεσού, όπου αγωνίζονταν ο νεαρός στη θέση του τερματοφύλακα.

Η ομάδα σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ!!!!
ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ….

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΤΣΕ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ”.

Σήμερα  Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στο Περδικάκι (Πηγάδια) Βάλτου. τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: