Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το 8ο Συναπάντημα των Μπαμπαλιωτών τον Δεκαπενταύγουστο


Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Δεκαπενταύγουστο το ετήσιο συναπάντημα των απανταχού Μπαμπαλιωτών,στο παραδεισένιο ποντιακό χωριό τους στον ορεινό Βάλτο της Αιτ/νίας.


Εχει καθιερωθεί πλέον από το 2011,στη μεγάλη γιορτή της Παναγίας (Κοιμήσεως της Θεοτόκου) τον Δεκαπενταύγουστο,στο Πάσχα του καλοκαιριού,να γίνεται το μεγάλο συναπάντημα στο ποντιακό χωριό Μπαμπαλιό,του Δήμου Αμφιλοχίας,το οποίο πλημμυρίζει ξανά από τους απανταχού πόντιους και τους φίλους των.

Σύσσωμοι οι Μπαμπαλιώτες έδωσαν και φέτος το παρών στο 8ο Συναπάντημα Μπαμπαλιωτών. Για άλλη μια χρονιά μαζευτήκαμε όλοι στην πλατεία του χωριού μας και διασκεδάσαμε, γλεντήσαμε και το κέφι μας απογειώθηκε στα ουράνια.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συναπάντημα,αφού προσήλθαν Μπαμπαλιώτες απ' όλα τα σημεία της Ελλάδας,αλλά και από το εξωτερικό,Ελβετία,Γαλλία,Αμερική,Γερμανία κλπ.

Φαγητά και ποτά προσφέρθηκαν άφθονα στον κόσμο και προέρχονταν από δωρεές Μπαμπαλιωτών και φίλων του ποντιακού χωριού της Αιτολοακαρνανίας.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά όλους τους Μπαμπαλιώτες, που κάθε χρόνο βρίσκονται εκεί και... βλέπουν ο είς τον άλλον!!!

Το συναπάντημα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος και οι Αντιδήμαρχοι Αμφιλοχίας και Αγρινίου,Νίκος Χούτας και Γιώργος Μελιάδης,οι τοπικές αρχές καθώς και πλήθος πρώην και νυν αυτοδιοικητικών παραγόντων.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το 8ο Συναπάντημα των Μπαμπαλιωτών









































Δείτε κι εδώ https://www.facebook.com/  πληθώρα φωτογραφιών από το γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: