Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Θλίψη στο Αγρίνιο: Το τελευταίο ψάρεμα του 24χρονου Παναγιώτη (φωτο)


Συγκλονισμένο είναι το Αγρίνιο από την είδηση του θανάτου ενός ακόμη πολύ νέου ανθρώπου. Πρόκειται για τον 24χρονο Παναγιώτη Μάλαινο που η αγάπη του για το ψαροντούφεκο ήταν γνωστή στον περίγυρό του, και που ήταν αυτό που τελικά συνετέλεσε στο να φύγει τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Ο νεαρός Παναγιώτης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα στο νησί της Κέρκυρας για διακοπές, όπου άδραξε την ευκαιρία να εξασκήσει το αγαπημένο του χόμπι το ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό την ώρα που ο Παναγιώτης βρίσκονταν για υποβρύχιο ψάρεμα στον Άγιο Στέφανο Κέρκυρας.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα θα αποχαιρετήσουν τον 24χρονο αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στο Αγρίνιο στις 16:30 μ.μ.

Στο προφίλ του στο facebook υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από την αγαπημένη του δραστηριότητα, το υποβρύχιο ψάρεμα και οι φίλοι του ψαροντούφεκου στο Αγρίνιο, δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του, μιας και ήταν δύτης εξαιρετικών επιδόσεων και έδινε προσοχή στην φυσική του κατάσταση.

Ο πνιγμός του πιθανότατα προήλθε από υποξία , από έλλειψη δηλαδή επαρκούς οξυγόνωσης, μιας παθολογικής κατάστασης που «χτυπά” τους ψαροντουφεκάδες.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 24χρονου στην Κέρκυρα

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα, για τον θάνατο του 24χρονου Παναγιώτη Μάλαινου στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια υποβρυχίου ψαρέματος.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο άτυχος νέος μετέβη μόνος του στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του νησιού, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Αναλυτικά:
«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 24χρονου υποβρύχιου αλιέα, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση οικείου του, είχε νωρίτερα μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά Στενού ν. Κέρκυρας για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα απέπλευσαν προς εντοπισμό του ανωτέρω περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και σκάφη του Ελληνικού Κέντρου Διάσωσης και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κέρκυρας.

Παράλληλα, απέπλευσε δεύτερο περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντες ιδιώτες δύτες από τους οποίους εντοπίστηκε ο 24χρονος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου Κερασιάς βορειοανατολικά ν. Κέρκυρας, χωρίς τις αισθήσεις του και αφού περισυνελέγη, μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός του ανωτέρω πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.”
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: