Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Αυτοκτονία ηλικιωμένου στο Αγρίνιο,πνιγμός ηλικιωμένης στη Μακύνεια


Με τον πλέον φρικτό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του 87χρονος άνδρας στο Αγρίνιο. Ο άνδρας κρεμάστηκε σε ελιά μέσα σε λιοστάσι επί της οδού Πανεπιστημίου, κοντά στα φανάρια του Ρηγανά, με διερχόμενους πολίτες να σοκάρονται από το
ανατριχιαστικό θέαμα και να ειδοποιούν λίγο μετά τις 9 το πρωί την Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο αποκλείοντας τον χώρο.

Ο ηλικιωμένος, κάτοικος της περιοχής, έβαλε τέλος στη ζωή του με θηλιά που πέρασε στο λαιμό του σε ελαιόδεντρο, σε κοινή θέα μπροστά στο δρόμο. Η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

kremasmenos (1)
Πνίγηκε 74χρονη στην παραλία της Μακύνειας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μακύνειας, 74χρονη ημεδαπή. 

Η 74χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: