Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

"Αναβαθμίστηκε" ο Κουρουμπλής,από υπουργός θα γίνει... Α' κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Τσίπρας: «Σε χρειάζομαι στο κόμμα, θέλω τη βοήθειά σου»!

Αυτό που "ακουγόταν" εδώ και μέρες, πως δηλαδή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν θα είναι στο νέο κυβερνητικό σχήμα επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο. Λίγο πριν ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το απόγευμα της Τρίτης (28.08.2018) λίγο πριν ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον απερχόμενο υπουργό Ναυτιλίας. Σύμφωνα με το Βήμα, ο ίδιος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε με δηλώσεις του γνωστό ότι δεν θα βρίσκεται στη νέα κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Κουρουμπλή ότι δεν θα τον συμπεριλάβει στο νέο κυβερνητικό σχήμα και του εξήγησε το λόγο. «Σε χρειάζομαι στο κόμμα, θέλω τη βοήθειά σου», φέρεται ότι είπε στον μέχρι σήμερα υπουργό Ναυτιλίας ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Κουρουμπλής θα είναι, όπως ο ίδιος είπε, πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Όταν ρωτήθηκε ο αν ο κ. Τσίπρας του ανακοίνωσε ποιος θα τον αντικαταστήσει στο υπουργείο, απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν ρώτησα, δεν μου είπε».

Σχόλιο Ζείδωρον:
Α!ρε Παναγιώτη,πόσο διαφορετικός φάνταζες σε μας τους συμμαθητές σου το καλοκαίρι του 1974.... τότε που έπεσε η χούντα και συ μιλούσες για μία νέα Ελλάδα,ελεύθερη και δημοκρατική με ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου....

44 χρόνια μετά και η Ελλαδίτσα μας ξανά προσπαθεί να σταθεί στα πόδια βγαίνοντας(;) από μία οικονομική χούντα αυτή τη φορά!!!!

Στα επόμενα 44 σίγουρα δεν θα ζούμε να δούμε το χάλι της!

Διαβάστε σχετικά με τον σημερινό ανασχηματισμό:

Αλλαξε ο Μανωλιός κι έγινε μεταμνημονιακός με... Κατερίνα Παπακώστα και Μαριλίζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: