Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Αγωνία και ενδιαφέρον για την 19χρονη που τραυματίστηκε στα επεισόδια (ηχητικό)

Διοικητής νοσοκομείων Αιτ/νίας: "Μια φωτοβολίδα δεν κάνει τέτοια ζημιά"

Συγκινητικό και πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας της 19χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και μετά το πέρας της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η 19χρονη κοπέλα,που ήδη μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, καθόταν σε παγκάκι της πλατείας Δημοκρατίας,όπου κάποιο αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από αγνώστους τη βρήκε στο πρόσωπο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως θα ακούσετε να λέει στο newsIT.gr ο Αστέριος Πετρίκης, γναθοπροσθετικός χειρουργός στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων που νοσηλεύεται η 19χρονη, η κατάστασή της είναι σταθερή, δεν παρουσιάζει εσωτερική αιμορραγία ενώ τα κατάγματα που έχει στο κρανίο της θα αντιμετωπιστούν χειρουργικά τη Δευτέρα.

Το κορίτσι έχει τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τον γιατρό, μιλάει και στο τηλέφωνο.

Ακούστε όλα όσα είπε στο newsIT.gr


Οι πληροφορίες έλεγαν μέχρι τώρα ότι, ένα κομμάτι μάρμαρο πέτυχε το άτυχο κορίτσι ή μια φωτοβολίδα που άλλαξε πορεία και έπεσε πάνω στην 19χρονη.

Ωστόσο, όπως είπε ο διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαδόπουλος μιλώντας στον aeras fm και την Νανά Θεοδωροπούλου, ούτε το ένα αντικείμενο, ούτε το άλλο, θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοια τραύματα στην άτυχη κοπέλα.

Ακούστε τον κύριο Παπαδόπουλο:


“Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και όπως διεπίστωσε το ιατρικό μας προσωπικό η κατάστασή της ήταν σοβαρή και κρίθηκε η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα». Το ρινικό της σύστημα ήταν σχεδόν κατεστραμμένο, τα δόντια της σπασμένα και είχε τραύματα και στο εσωτερικό του στόματος.

Αρα χρειάζεται επέμβαση, αρχικά από γναθοχειρουργό και μετά από πλαστικό χειρούργο. Μπορεί να είναι σοβαρή η κατάσταση της αλλά το θετικό είναι πως δεν έχει υποστεί κάποια βλάβη που να είναι μη αναστρέψιμη” ανέφερε ο κ.Παπαδόπουλος.

Επίσης κληθείς να σχολιάσει τα τραύματα της κοπέλας τόνισε πως μια φωτοβολίδα δεν μπορεί να προκαλέσει αυτά τα πολλαπλά τραύματα ούτε μια πέτρα, αφήνοντας να ευνοηθεί πως πρόκειται για κάτι άλλο, πιθανότατα πιο βαρύ, ίσως και μεταλλικό.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr η αστυνομία έχει συλλέξει όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν στο σημείο του συμβάντος και διεξάγει έρευνες τόσο με το από τι ακριβώς τραυματίστηκε η 19χρονη, αλλά κυρίως τους υπαίτιους που προκάλεσαν τα τραύματά της .

Τέλος αξίζει να επισημάνουμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός της 19χρονης αγρινιώτισσας έχει ξεσηκώσει κύμα οργής στη τοπική κοινωνία και οι πολίτες ζητούν από τοπικές αστυνομικές αρχές και άλλους αρμοδίους να πατάξουν το φαινόμενο που γίνεται ” από τους γνωστούς-αγνώστους”.

 newsIT.gr & agriniosite

Δεν υπάρχουν σχόλια: