Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτο και βίντεο του sinidisi.gr από την αυτοψία στην τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη


Νέα αυτοψία στη λίμνη Τριχωνίδα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη πραγματοποίησαν σήμερα οι ερευνητές της οικογένειάς της. Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε πολυμελές κλιμάκιο, αποτελούμενο από πραγματογνώμονες, δικηγόρους
και ιδιωτικούς ερευνητές κάνοντας λεπτομερώς την τελευταία αυτοψία στην διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη, τη μέρα του θανάτου της.

Τα μέλη του κλιμακίου ακολούθησαν τη διαδρομή από την Κατοχή έως την παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας και είναι απολύτως πεπεισμένοι πως η άτυχη 44χρονη παρασύρθηκε σε ραντεβού θανάτου.

Μάλιστα, το κλιμάκιο πραγματοποίησε στάση και στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αιτωλικό, όπου η άτυχη 44χρονη μητέρα φέρεται να προμηθεύτηκε πετρέλαιο.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να αποφανθεί για την υπόθεση. Εξέλιξη που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το sinidisi.gr με τον Κώστα Χονδρό, ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο ενημέρωσης από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, που ακολούθησε από την αρχή μέχρι το τέλος την αυτοψία, για περισσότερες από πέντε ώρες!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο
taouksis-5






http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: