Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη φρίκη στη Φωκίδα: «Δύο φορές έκανα έρωτα με την κόρη μου,ήμουν μεθυσμένος...» (βίντεο)

Τι αποκαλύπτει ο παιδίατρος της 16χρονης κοπέλας και οι γείτονες

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του 16χρονου κοριτσιού με βαριά νοητική στέρηση, από την αποκάλυψη ότι το κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας του και το άφησε έγκυο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη ρεπόρτερ Ρούλα Κουσκουρή, οι γείτονες της οικογένειες δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο άνθρωπος που έβλεπαν να πηγαίνει βόλτα το κορίτσι μαζί με τη μητέρα του ότι θα μπορούσε να της κάνει τέτοιο κακό.

Φρίκη στην Φωκίδα::Πατέρας άφησε έγκυο την ΑΜΕΑ ανήλικη κόρη του

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν οι γονείς του κοριτσιού το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία κι έδειχνε να πονάει πολύ.

Εκεί οι γιατροί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το παιδί, που λόγω της κατάστασής του δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους, ήταν έγκυος και απέβαλε. Όπως είπαν στους γονείς βρισκόταν στη 14η – 15η εβδομάδα κύησης, κάτι που δεν είχε καταλάβει κανείς, καθώς η 16χρονη έχει παραπανίσια κιλά.

Αμέσως οι γιατροί έστειλαν δείγμα DNA του εμβρύου στην Αθήνα και χθες βγήκαν τα αποτελέσματα που αποκάλυψαν την φρικτή αλήθεια.

Το έμβρυο είχε το ίδιο DNA με τον πατέρα της 16χρονης, κάτι που σόκαρε τόσο τους γιατρούς, όσο και τη σύζυγό του, η οποία δηλώνει πλήρη άγνοια για ό,τι γινόταν μέσα στο σπίτι της.

Ο πατέρας ομολόγησε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά δυο – τρεις φορές με το ίδιο του το παιδί, ότι δεν του έκανε κακό και ότι δεν θυμάται πολλά πράγματα γιατί ήταν μεθυσμένος.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Ρούλα Κουσκουρή επικοινωνήσε με τον παιδίατρο που έβλεπε τακτικά τη 16χρονη και όπως της μετέφερε ο ίδιος, τον τελευταίο καιρό αρκετά συχνά του τηλεφωνούσε ο πατέρας για να του εκφράσει την ανησυχία του γιατί το κορίτσι δεν είχε έμμηνο ρήση.

Ο ίδιος τόνισε ότι η 16χρονη έχει βαριά νοητική υστέρηση, πως το IQ της είναι κάτω του 20 και πολύ πιθανόν να μην αντιλαμβανόταν καν ότι ο πατέρας της, της κάνει κάτι κακό.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: