Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αγρίνιο - Στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων η 19χρονη που χτυπήθηκε με φωτοβολίδα


Σε έξι συλλήψεις μετατράπηκαν, όπως πρώτο μετέδωσε χθες το sinidisi.gr οι προσαγωγές που πραγματοποίησαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια και μετά τα σοβαρά επεισόδια, που στιγμάτισαν στο Αγρίνιο, την πορεία για την επέτειο μνήμης των πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση σχετική με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται και δύο ανήλικοι, 15 και 17 ετών καθώς επίσης και ένας 19χρονος, ένας 20χρονος, ένας 28χρονος και ένας 31χρονος.

Τα συγκεκριμένα άτομα πάντως δεν εμπλέκονται στον τραυματισμό της 19χρονης, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και για το λόγο αυτό έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας της 19χρονης, που τραυματίστηκε από αυτοσχέδια ναυτική φωτοβολίδα και συγκεκριμένα από το πίσω μέρος της που έχει μεταλλικό κομμάτι, ενόσω καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι της κεντρικής πλατείας, φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Η νεαρή διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα», ωστόσο το ευτύχημα είναι ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: