Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ηλεία: Συνελήφθη 44χρονος για τρεις εμπρησμούς


Οι φωτιές που ξέσπασαν το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Λούβρου και της Κάμενας, όπως αναφέραμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, θορύβησαν ιδιαίτερα τις Αρχές που έβαλαν στο μικροσκόπιο τα στοιχεία που είχαν.

Χθες το απόγευμα έφτασαν στην σύλληψη ενός 44χρονου που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε τρεις περιπτώσεις και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή το πέρασμα ενός λευκού οχήματος ειδικού τύπου, το οποίο είχαν περιγράψει και αναφέρει στις ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και την Αστυνομία.

Έτσι ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να συλλέξουν οι αρχές περισσότερα στοιχεία και να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Υλικό που συγκεντρώθηκε απο κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησε στην ταυτότητα του φερόμενου ως εμπρηστή, που κλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ενώπιων των Αρχών.

Η συνεργασία του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, απέδωσε καρπούς, αφού ο 44χρονος που τελικά συνελήφθη φέρεται να ομολόγησε τρεις πυρκαγιές. Η πρώτη αφορά σε πυρκαγιά μικρής έκτασης στην είσοδο του χωριού Βασιλάκι στις 21 Αυγούστου. Οι άλλες δύο στις περιπτώσεις του Λούβρου και της Κάμενας το περασμένο Σάββατο.
https://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: