Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Νίκησε 1-0 ο ΟΦΗ,καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός

αναρτήθηκαν και υβριστικά πανό

Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο,ήταν 7000 περίπου οπαδοί μόνο του ΟΦΗ αφού απαγορεύθηκε η προσέλευση φίλων του Παναιτωλικού,διεξήχθη σήμερα το ντέρμπι μεταξύ των διεκδικητών μιας θέσης ανόδου στη Superleague.Νικητής ο ΟΦΗ με 1-0,που πλησίασε απειλητικά στους πέντε βαθμούς τον Παναιτωλικό,αν και η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
O Παναιτωλικός στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο,που έβραζε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα,δεν κλείστηκε,είχε αρκετές επιθετικές προσπάθειες και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση.Από την άλλη ο ΟΦΗ έχοντας τη θερμή υποστίριξη τόσων φίλων του ευτύχησε να προηγηθεί στη λήξη του Α'ημιχρόνου με προβολή του Μπουλούτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπάμπη Τεννέ να κάνει πολύ γρήγορα τις δύο αλλαγές και την τρίτη στο 67' επιδιώκοντας με συνεχείς αντεπιθέσεις την ισοφάριση. Την πρώτη  καλή ευκαιρία όμως την έχασε ο ΟΦΗ στο 74' για να κάνει δύο τα τέρματά του με κεφαλιά του Καπάνταη αλλά ο Τζενάμο είχε διαφορετική άποψη.Στην αντεπίθεση παραλίγο η ισοφάριση από σουτ του Ρότσα αλλά ο Βεζυρίδης ήταν εκεί.Και πάλι στο 78' είπε όχι σε φάουλ του Θεοδωρίδη.
Κι ενώ όλα έβαιναν καλώς από το 80' και μετά οι παίκτες του ΟΦΗ άρχισαν τις εκνευριστικές καθυστερήσεις με αποτέλεσμα ο διαιτητής να κιτρινίσει Βεζυρίδη και Καπάνταη στο 86'.
Στο ίδιο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε άλλη μια καλή απόκρουση,όταν σε φάουλ του Ρότσα ο Γκούρμα έπιασε κεφαλιά προς τα δίχτυα του.
Και το παιχνίδι συνεχίστηκε με μικροτραυματισμούς παικτών του ΟΦΗ και παιχνίδι σκοπιμότητας για την εξασφάλιση των τριών βαθμών της νίκης,πράγμα που κατάφεραν τελικά οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου.
Παρ' όλα αυτά στο 92' ο Αργίτης έχασε την ευκαιρία του αγώνα για το 2-0,αφού αστόχησε σε τετ-ατετ με τον Τζενάμο.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Ρότσα,με μια αψυχολόγητη ενέργεια  ειρωνεύτηκε το διαιτητή και δέχτηκε τζάμπα κίτρινη κάρτα.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπερτίν, Παπουλής, Βερόν(88' Ρόβας), Κάλαϊτζιτς(72' Κατσικογιάννης), Τάντιτς (34' Μπουλούτ), Αγρίτης, Καμπάνταης.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Ρότσα,Μουμίν(46' Καούνος) Μπουμάλ(53' Κούσας), Μπαϊκαρά(67'Παππάς), Θεοδωρίδης, Γκούρμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέγκος (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλης (Αθηνών), Ρούμπης (Εύβοιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: