Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Στην Καισαριανή με στόχο τη νίκη-άνοδο

Το προτελευταίο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στην Καισαριανή στο Δημοτικό Στάδιο Μιχάλης Κρητικόπουλος μεταξύ του τοπικού Εθνικού Αστέρα και του Παναιτωλικού μας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ 3 και ραδιοφωνικά όπως πάντα από το ράδιο Ακαρνανία.
Και οι δύο ομάδες έχουν τους λόγους τους να θέλουν τη νίκη και η κάθε μια πιστεύει ότι με τη συμπαράσταση των οπαδών της θα τα καταφέρει.Ως γνωστόν και οι δύο ομάδες έχουν φανατικούς οπαδούς που υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα τους.
Από αγωνιστικής πλευράς βέβαια Ο Εθνικός Αστέρας και ο Παναιτωλικός είναι τα δύο άκρα αντίθετα.
Tα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει τον Εθνικό Αστέρα στη ζώνη των πλέι άουτ κι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό θεωρείται μονόδρομος.Από τη μία για να ξεκολλλήσει η ομάδα της Καισαριανής από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής και αφετέρου για να βγει η "θηλιά" από τον λαιμό του Νίκου Παντέλη. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παίζει το τελευταίο του χαρτί, όσον αφορά την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.Στην αποστολή του Εθνικού Αστέρα συμμετέχουν οι:
Κοτταράς, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Καρατζάς, Παπαζούδης, Σκάρος, Παριανός, Διαμάντης, Φραντζεσκί, Λουάμο, Χανιώτης, Γκίτκος, Φραγκής, Μπενίσκος, Παντίδος, Αργυρίου και Γιακούμπι.

Ο Παναιτωλικός έχει αποσπαστεί από τους διώκτες του και φαίνεται να έχει καπαρώσει τη μία θέση ανόδου στην Α' Εθνική κατηγορία.Ενα ακόμα θετικό αποτέλεσμα,αυτή τη φορά μέσα στην Καισαριανή επί του Εθνικού Αστέρα,θα τον φέρει πολύ κοντά στην απ' ευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα και την αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Γκουέι, Μουμίν, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Τζόνσον, Ρότσα, Κούσας, Καούνος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιοβαννόπουλος (Ημαθίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος: Καριοφύλλης (Πειραιά)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γκρούτσης (Κορινθίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: