Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ισοπαλία ο ΠΑΣ Γιάννινα,ήττα ο Διαγόρας

Ο Μπακαγιόκο την τελευταία λέξη! 
Κερδισμένος φαίνεται να βγαίνει ο Παναιτωλικός αν καταφέρει να κερδίσει αύριο τη Βέροια.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καρδίτσα (1-1) χάρη στο γκολ του Μπακαγιόκο στις καθυστερήσεις!
Μεγάλη νίκη η Ηλιούπολη στη Ρόδο επί του Διαγόρα (2-1).

Δυνατά στο ντεμπούτο Παπαχρήστου

Στο ντεμπούτο Βασίλη Παπαχρήστου στον πάγκο των γηπεδούχων, η Αναγέννηση πάλεψε πολύ το παιχνίδι και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη επί του ΠΑΣ. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, με τους Καρδιτσιώτες να μπαίνουν πιο δυνατά στο παιχνίδι και να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 5'. Ο Μπουντούρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δούκας πήρε την κεφαλιά, οι αμυντικοί του ΠΑΣ έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή και ο επερχόμενος Ραονέ νίκησε τον Κηπουρό από κοντά. Στο 19' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σιαλμά, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, να κάνει ωραία προσπάθεια, να γυρίζει τη μπάλα στην περιοχή, όμως ο δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο Μπακαγιόκο την τελευταία λέξη!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΣ ήταν καλύτεροι, πίεσαν και προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 71' ο Σιαλμάς και πάλι έκανε ωραία προσπάθεια, γύρισε τη μπάλα, όμως ο Θεοδωσιάδης έδιωξε τη μπάλα πριν εκείνη καταλήξει σε έναν εκ των Μπακαγιόκο και Σκούφαλη, που περίμεναν μπροστά σε κενή εστία. Οι Γιαννιώτες πίεσαν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια και έχασαν νέα ευκαιρία στο 82', όταν ο Σιαλμάς πέρασε και τον Καρακώστα, όμως βγήκε πολύ πλάγια και το γύρισμά του έδιωξαν οι αμυντικοί της Αναγέννησης. Τελικά, έπρεπε να φτάσουμε στο 2' των καθυστερήσεων για να καρποφορήσει η υπεροχή των φιλοξενούμενων, με τον Μπακαγιόκο να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ με βολέ πάνω στην κίνηση έξω από την περιοχή!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βασίλης Παπαχρήστου): Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Λούιζ Κάρλος, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Ραονέ (65' Αγγελόπουλος), Βούκοβιτς (83' Μάσεφ), Αθανασιάδης (90' Χατζηρίζος), Ντοριβάλ, Μπουντούρης.

ΠΑΣ Γιάννενα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Κώτσιος Πάντος, Βάντερσον, Κυριάκος, Πατσάτζογλου (68' Σκούφαλης), Ανδράλας (59' Ντε Βινσέντι), Τζημόπουλος, Σιάλμας, Τζάνης (87' Μιχαήλ), Μπακαγιόκο
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: