Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Δέκα ανήλικοι αθίγγανοι στο στόχαστρο της Αστυνομίας για κλοπές και διαρρήξεις


Στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας στο Αγρίνιο, βρίσκονται συνολικά δέκα νεαροί αθίγγανοι, ηλικίας από 15-18 ετών, που θεωρείται πως είναι υπεύθυνοι για πολλές διαρρήξεις και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.
Τα πρόσφατα κρούσματα συλλήψεων, ενός 18χρονου τσιγγάνου που μαζί με έναν 14χρονο, συνελήφθησαν έπειτα από διάρρηξη γραφείων στην οδό Παναγοπούλου, όπως και ενός 29χρονού που ομολόγησε την κλοπή τριών μετασχηματιστών από τον ΤΟΕΒ Οζερού, δεν θεωρούνται καθόλου τυχαία.

Ο 18χρονος, που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές, θεωρείται πολύ πιθανόν να είναι δράστης και άλλων κλοπών γι’αυτό και επανεξετάζονται πολλές ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Συνολικά δέκα αθίγγανοι βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών στο Αγρίνιο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ομάδα από νεαρούς ηλικίας 15 έως 18 ετών, που θεωρείται υπεύθυνη για πολλές παρανομίες, κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή, περιπτώσεις που ασφαλώς ενισχύουν και το συναίσθημα της ανασφάλειας στους κατοίκους.
Στον συγκεκριμένο τομέα, δηλαδή την μικροεγκληματικότητα, αναφέρουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερο βάρος, με ενίσχυση περιπολιών, ελέγχων κλπ., ειδικά σε περιοχές όπου τα κρούσματα είναι αυξημένα.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: