Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά


Κατάφεραν να μπουν σε ιατρεία και γραφεία, έκλεψαν χρήματα και υπολογιστές, αλλά δεν τα χάρηκαν μιας και συνελήφθησαν. Ο λόγος για δύο τσιγγάνους, ηλικίας 18 και 14 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διέρρηξαν εισόδους γραφείων – ιατρείων πολυκατοικίας Α΄ ορόφου, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν δύο Η/Υ και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ωστόσο η ομάδα ΔΙΑΣ τους συνέλαβε επι της οδού Αφών Παναγοπούλου. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επίσης, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών σε "ευαίσθητους" χώρους, χθες το απόγευμα συνελήφθησαν εντός του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, τρείς άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 28, 25, 20 και 18 ετών οι οποίοι κατείχαν από κοινού:

Ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι και μία χάρτινη συσκευασία με χασίς βάρους 3,9 γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: