Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τι ψάχνει η Αστυνομία στο Αγρίνιο;

Ο εντοπισμός πριν από 10 μέρες ενός κλεμένου Ι.Χ που κινούνταν στην εθνική οδό Αγρινίου-Ιωαννίνων και καταδιώχθηκε από αστυνομικούς και ο οδηγός του το εγκατέλειψε χωρίς να συλληφθεί, κοντά στο χωριό Στάνος της Αμφιλοχίας φαίνεται να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το μακελειό στο Ρέντη,που είχε ως αποτέλεσμα δύο αστυνομικούς νεκρούς και δύο τραυματίες.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι έρευνες της Αστυνομίας επεκτάθηκαν και στην πόλη μας προκειμένου να αξιοποιηθεί οποιδήποτε στοιχείο προκύψει.
Η κλοπή οκτώ αυτοκινήτων και μεγάλου αριθμού πινακίδων από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας στις 17 Ιανουαρίου 2011 , έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες του μακελειού στου Ρέντη  χτες  το βράδυ. Μάλιστα η έρευνα επεκτείνεται σε τρία σχετικά περιστατικά στις Φερές Εβρου, στην Ραψάνη της Λάρισας και στο Αγρίνιο που επανεξετάζονται τις τελευταίες ώρες από την ΕΛ.ΑΣ.
Και στις τρεις αυτές περιοχές εμφανίστηκαν κάποια από τα 8 αυτοκίνητα που εκλάπησαν από την αντιπροσωπεία στη Νέα Ερυθραία.
Ένα από τα κλεμμένα οχήματα ,μάρκας AUDI εντοπίσθηκε - στις 22 Φεβρουαρίου 2011 - από αστυνομικούς κοντά στο Αγρίνιο.
Ακολούθησε καταδίωξη κι ο οδηγός του το εγκατέλειψε σε αγροτική περιοχή. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ανέφεραν ότι «πρώτο σενάριο είναι οι δράστες της κλοπής των αυτοκινήτων να έχουν άμεση σχέση με το μακελειό στου Ρέντη και με τα υπόλοιπα περιστατικά. Όμως υπάρχει κι η εκδοχή αυτοί που έκλεψαν τα ΙΧ να …μοίρασαν τα αυτοκίνητα έναντι αμοιβής σε διαφορετικές συμμορίες. Κι αν συμβαίνει αυτό ασφαλώς δυσκολεύει τις έρευνες μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: