Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η Ελλάδα θρηνεί το χαμό των παλικαριών και στη ΝΕΤ γλεντάνε


Ημέρα πένθους σήμερα όχι μόνο για την Αστυνομία μας αλλά και για όλους τους σκεπτόμενους Ελληνες.Νωπό το αίμα των παλικαριών που χάθηκαν τόσο άδικα χτες το απόγευμα στο Ρέντη κι οι σοροί των άταφοι ακόμα.Κι όμως στην Κρατική τηλεόραση γλεντάνε!
Κανένας δεν είχε τη στοιχειώδη πρόνοια να αναβάλει την προγραμματισμένη για απόψε μετάδοση του Ελληνικού τελικού της Eurovision, στον οποίο θα επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στον 56ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. 
Σίγουρα η ζωή συνεχίζεται αλλά πιστεύουμε πως λίγος έμπρακτος σεβασμός στη μνήμη δύο αδικοχαμένων παιδιών από την Κρατική τουλάχιστον τηλεόραση επιβάλλεται.
Από τα ιδιωτικά κανάλια δεν έχουμε τέτοια απαίτηση από τη δημόσια τηλεόραση όμως την οποία πληρώνουμε άπαντες θέλοντας και μη ζητάμε να αντιλαμβάνεται και να συναισθάνεται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη.Είναι τουλάχιστον απρέπεια και οξύμωρο στο δελτίο που προηγήθηκε να γίνεται λόγος για "Θρήνο και οργή" και στη συνέχεια ν' αρχίζει το γλέντι.
Και το αφιέρωμα  στο χτεσινό μακελειό και τους νεκρούς αστυνομικούς ήταν πάρα πολύ μικρό.
Κρίμα το θλιμμένο ύφος της παρουσιάστριας και τον βαρύγδουπο τίτλο "Θρήνος και οργή"!

http://zeidoron.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: