Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Παναιτωλικός 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας



Μπροστά σε 4 χιλιάδες περίπου οπαδούς του ο Παναιτωλικός υπέταξε και την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας και συνεχίζει ακάθεκτος την ξέφρενη πορεία του για την Α' Εθνική.
Σήμερα άνοιξε το σκορ με το... καλησπέρα,σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που τα κέρδισε με γκολ στη λήξη τους!

Μόλις στο 2' ο Ρότσα με κεφαλιά έγραψε το 1-0,για να ακολουθήσει το 2-0 στο 37' με εξαιρετικό φάουλ του Θεοδωρίδη.Στο αμέσως επόμενο λεπτό ανταπέδωσε ο Ντοριβάλ,επίσης με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ από 35 μέτρα.Το Α' ημίχρονο κύλησε με ελαφρά υπεροχή του Παναιτωλικού και χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο,πλην των τριών γκολ και ενός καλού σουτ του Παλαιολόγου στο 28'!

Δυνατά ξεκίνησε το Β' ημίχρονο ο Παναιτωλικός ενώ η Αναγέννηση δεν φάνηκε να μπορεί να αντιδράσει στην πίεση που δεχόταν.Μια καλή ευκαιρία χάθηκε με το Ρότσα στο 47' και στο 50'  γκολ με τον Ετζενγκουέλε,που ακυρώθηκε ως φάουλ.Τελικά ο Γκούρμα τα κατάφερε στο 62'  να κάνει το 3-1 αφού λίγο πριν (59' και 61') είχε αποτύχει να σκοράρει.
Καθολική η υπεροχή του Παναιτωλικού που είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 75' αλλά ο τερματοφύλακας Καρακώστας,που διακρίθηκε ιδιαίτερα,είπε για άλλη μια φορά όχι κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα για την ομάδα του.

Παναιτωλικός(Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιόλος, Ν. Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Μπαϊκαρά(84' Μπελεβώνης), Μπουμάλ(78 Γκουέι), Θεοδωρίδης(63' Κούσας), Γκούρμα, Ρότσα.

Αναγέννηση Καρδίτσας(Βάϊος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουτρομάνος (35' λ.τ Σάββας), Β. Βούκοβιτς, Ρουίζ Κάρλος, Ραονέ, Κουρτεσιώτης, Ντοριβάλ, Μπιτέλης(75' Ροντρίγκο), Δούκας, Αθανασιάδης, Σίλβα(67' Μπουντούρης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου, Ψυχογιός (Κορινθίας)
4ος: Ρούσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος (Ηλείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: