Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Σήμερα υπέρ πάντων ο αγώνας για το Βόλεϊ της ΓΕΑ

Τον κρισιμότερο αγώνα της φετινής περιόδου δίνει το Σάββατο το απόγευμα στις  4 μ.μ. στο κλειστό «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» η  ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΓΕΑ με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας.
Η ομάδα του Γιώργου Ασημακούλα θέλει νίκη με καθαρό σκορ  3-0, ώστε να ισοβαθμίσει στην 1η θέση με την αντίπαλο της και πλέον να μετρηθούν οι πόντοι για να αναδειχτεί ο νικητής ο όποιος θα έχει έπαθλο την άνοδο στην Β’ εθνική.
Η Αγρινιωτικη ομάδα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος σε επίπεδο ανδρών στην ευρύτερη περιοχή, μετέχει στο ενισχυμένο περιφερειακό πρωτάθλημα της Βορειοδυτικής Ελλάδας που έχει έδρα τα Γιάννενα και λαμβάνει χώρα σε 6 νομούς .
Βασικά  στελέχη του τμήματος είναι οι νεαροί Γεωργατος Νίκος, Υφαντής  Απόστολος και Καϋμενακης Φίλιππος που  σε  ηλικία μόλις 21 ετών υπόσχονται αρκετά για το μέλλον τους στο άθλημα.
Η αγωνιστική αυτή είναι η τελευταία ( 6η) στο πρωτάθλημα και στη Γυμναστική Εταιρεία εύχονται να μην τους στοιχίσει ο πολύτιμος βαθμός που άφησαν στη Κέρκυρα με αντίπαλο την Βολίδα όπου κέρδισαν με το ισχνό 3-2
Στις τάξεις του συλλόγου έχει σημάνει συναγερμός και θα υπάρχει αρκετή κινητοποίηση για να βρεθούν αρκετοί φίλοι του Βόλεϊ και όχι μονό, στο κλειστό της πόλης του Αγρινίου.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: