Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

 Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 ο Παναιτωλικός μας αντιμετωπίζει στο γήπεδο της πόλης μας έναν φαινομενικά εύκολο αντίπαλο,την Αναγέννηση Καρδίτσας.Αν την υποτιμήσουν όμως μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεως γιατί η ομάδα της Καρδίτσας έχει άμεση ανάγκη βαθμών.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προέρχεται από ένα σερί νικηφόρων αγώνων και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην αυτό του Καραμαλίκη.
Η αποστολή του αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Γκουέι, Μουμίν, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκουέλε, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Τζόνσον, Ρότσα, Κούσας, Καούνος, Μπαϊκαρά.

Η Αναγέννηση βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση,προτελευταία στη βαθμολογία(πολύ δύσκολα να σωθεί) αλλά θα κάνει την τελική προσπάθεια στις αγωνιστικές που υπολείπονται.Ο Βάϊος Καραγιάννης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και προσπαθεί για το καλύτερο.Την αποστολή της απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πίτκας, Καρακώστας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Λουϊς, Βούκοβιτς, Μπιτέλης, Σενόνε, Ραονέ, Μπουντούρης, Αθανασιάδης, Ντοριβάλ, Ροντρίγκο, Δημόπουλος, Χατζηρίζος, Κουτρομάνος, Σίλβα.
Ο καιρός θα είναι καλός,συννεφιά και 17 βαθμοί,έτσι αναμένεται οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο και να χαρούν άλλη μία νίκη της ομάδας τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου, Ψυχογιός (Κορινθίας)
4ος: Ρούσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος (Ηλείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: