Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι! 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης


Σεφτέ στις νίκες στα φιλικά του παιχνίδια έκανε το Σάββατο ο Παναιτωλικός, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Αστέρα Τρίπολης.
Στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ της αναμέτρησης που έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες ήταν ο Μπουμάλ.
Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης του Παναιτωλικού σκόραρε στο 59' με σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό του Αστέρα και μετά να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός είχε δε και δοκάρι στο 71' μετά από κόρνερ του Μπουμπάλ και κεφαλιά του Κούσα.
Από τον σύλλογο του Αγρινίου ξεχώρισαν οι Καμαρά και Μπουμάλ και από τον Αστέρα ο Ράγιος. Πάντως οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τους αντιπάλους τους, νικώντας δίκαια. Στους Αρκάδες πάντως υπάρχει ανησυχία για τους τραυματισμούς των Ρουμπίλ και Ορόθκο. Τον αγώνα είδαν περίπου 300-400 φίλαθλοι της ομάδας του Αγρινίου.
Παναιτωλικός: Μπαμπανιώτης (46' Τσενάμο), Κουτρουμάνος (46' Παλαιολόγος, 73' Σμίλτος), Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε, Γκόλιας (79' Σαμαράς), Κούσας, Ρότσα (46' Καραμαλίκης), Μουμίν (46' Δέντσας), Μπουμάλ, Θεοδωρίδης (51' Πασάς), Καμαρά (70' Μεταξούλης).
Αστέρας Τρίπολης: Στεφανάκος, Ρούμπιλ (30' λ.τρ. Αργυρόπουλος), Ορόθκο, Κωστούλας, Φορμίκα, Λαδάκης (46' Ροτζέριο), Κουρμπέλης, Αρσενίεβιτς, Τσαμπούρης (46' Ναβάρο), Ματούσιακ (46' Φρανκού), Ράγιος.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: