Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Το "γράμμα του νόμου" σταμάτησε τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού!βίντεο με τις συλλήψεις

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές!
Το σήριαλ με τους "τυπικούς" συμπατριώτες μας Αγρινιώτες και προφανώς γείτονες του γηπέδου του Παναιτωλικού επαναλαμβάνεται φέτος το καλοκαίρι .
Με "αυτεπάγγελτη" παρέμβαση της Αστυνομίας σταμάτησαν τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού μας,πρόπερσι ήταν στη μικρή εξέδρα,χτες στην πλευρά της Προυσσιωτίσσης!
Να θυμήσουμε σε όσους κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν πως το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό κι όχι στο Φώτη Κωστούλα.Ανήκει δηλαδή στο Αγρίνιο και στο καμάρι της πόλης μας κι είναι τουλάχιστον μικρόψυχοι όσοι προαπαθούν να εμποδίσουν την κατασκευή της νέας εξέδρας,που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα μας για την αξιοπρεπή της παρουσία στο έρμο Ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague.
Κρίμα και πάλι κρίμα!
  
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το agrinionews.gr

Παρότι οι εργασίες για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο του Παναιτωλικού προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, κινούμενες εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εντούτοις σήμερα δημιουργήθηκε εκ νέου θέμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή τους. Συγκεκριμένα, περί τις 13:30 το μεσημέρι στο χώρο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όπως μπορείτε να δείτε και από το video που ακολουθεί, συνέλαβαν ορισμένους εκ των εργαζομένων με τη διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγώντας τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Παράλληλα, ζητήθηκε να διακοπούν επί τόπου οι όποιες εργασίες λάμβαναν χώρα εκείνη την ώρα.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα, καθώς εκκρεμεί ακόμη η έκδοση μίας σχετικής οικοδομικής άδειας στην πολεοδομία. Βέβαια, αυτό που σχολιάστηκε ήταν ότι δεν χρειαζόταν να κινητοποιηθούν τόσοι άνδρες του σώματος για μία τέτοια υπόθεση, που σε τελική ανάλυση οφελεί την ίδια την πόλη. Απ’ την άλλη όμως, λέγεται, ότι οι αστυνομικές αρχές οφείλουν να πράξουν όσα ο νόμος ορίζει. Το ζητούμενο βέβαια από εδώ και στο εξής είναι να πρυτανεύσει η λογική και σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας άπαντες να πράξουν με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: