Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Γιώργος Τσακογιάννης

«Στημένη» χαρακτήρισε τη διαδικασία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β' & Γ' Εθνικής ο προφυλακισμένος ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης και αποχώρησε από την αίθουσα.

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης είχε και φραστικό επεισόδια με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατέθετε επί 1,5 ώρα ως μάρτυρας κατηγορίας, ενώ κατά την είσοδό του στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή, επιτέθηκε με τον χαρτοφύλακά του σε φωτορεπόρτερ.

«Έχουν ήδη βγάλει την απόφαση. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ! Θέλω να φύγω», φώναξε στους αστυνομικούς των ΕΚΑΜ που τον συνόδευαν ο Γ. Τσακογιάννης.Εξάλλου βγαίνοντας από την αίθουσα για να επιστρέψει στις φυλακές είπε στους δημοσιογράφους:«Η δίκη είναι στημένη. Όλα είναι στημένα για να σωθεί ο Κούγιας».

Σημειώνεται ότι στη -διάρκειας 1,5 ώρας- κατάθεσή του, ο γνωστός ποινικολόγος κατονόμασε ως συνενόχους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηλιούπολης τους Αχιλλέα Μπέο (ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου), Μάκη Ψωμιάδη (ισχυρού άνδρα της Καβάλας), Κώστα Χρυσοχοΐδη (μεγαλομέτοχο του Διαγόρα), Γιάννη Κομπότη (πρόεδρο του Λεβαδειακού), Κώστα Ριαβόγλου (πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα) και Χρήστο Κανελλάκη (πρόεδρο του Ιωνικού).

Τέλος, για τον κατηγορούμενο προπονητή Νίκο Παντέλη σημείωσε ότι δεν το περίμενε:"Είναι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και άνθρωπος και δεν περίμενα να έχει προσωπικές σχέσεις με τέτοιους ανθρώπους. Έχει εργαστεί μόνο σε βρόμικες ομάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: