Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πέντε συλλήψεις για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο πανηγύρι της Κωνωπίνας

 Η Aνακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθησαν, προχθές (30-6-2011), στη Κατούνα Αγρινίου, από Aστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, πέντε ημεδαποί, οι δυο ηλικίας 28 ετών και οι υπόλοιποι 20, 23 και 29, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δυο ημεδαπών (πατέρα – υιό) ηλικίας 48 και 22 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, προχθές και ώρες πρώτες πρωινές, ο 23χρονος κατά τη διάρκεια τοπικής πανήγυρης στη περιοχή Κονοπίνα Βόνιτσας, όπου βρισκόταν μαζί με τους υπόλοιπους δράστες, πλησίασε και πυροβόλησε, πιθανόν με περίστροφο, τους παθόντες προκαλώντας το σοβαρό τραυματισμό του 48χρονου πατέρα και το ελαφρύ τραυματισμό του υιού του.
Παθόντες μετεφέρθησαν στο Γ.Ν.Ν. Αγρινίου από όπου ο 22χρονος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών εξήλθε ενώ ο 48χρονος διεκομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων « Γ. Χατζηκωστα » όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Κατόπιν καταγγελίας του 22χρονου παθόντα, ο 23χρονος συλληφθείς, πυροβόλησε αυτούς παρακινούμενος από τους υπόλοιπους δράστες οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του στη τοπική πανήγυρη. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας προέβησαν σε άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα οι τέσσερις συνεργοί να συλληφθούν το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ ο 23χρονος τον οποίον και αναζητούσαν, παραδόθηκε το ίδιο βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Κατουνας και συνελήφθη.
Συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: