Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αρχίζουν τα πλέϊ οφ της Football League ενώ τα Τρίκαλα κατέθεσαν προσφυγή για την αποβολή τους

Απίστευτα πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Ντάλα καλοκαίρι με 35 βαθμούς υπό σκιάν αρχίζουν σήμερα τα πλέϊ οφ στην Football League.Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα λυθούν οι εκρεμότητες και θα επικυρωθεί η βαθμολογία.Κι αυτό γιατί ήδη τα Τρίκαλα κατέθεσαν προσφυγή για την αποβολή τους από το πρωτάθλημα κι αν δικαιωθούν θα έρθουν τα πάνω κάτω και πάλι.Επίσης τα πλέϊ οφ θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την 1η Αυγούστου,αφού οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Αθήνας και θα γίνονται κάθε δύο μέρες.Ομως δεν έχει δοθεί ακόμα από την Ουέφα η τρίτη παράταση της αγωνιστικής περιόδου που ζητήθηκε και οι δύο τελευταίες αγωνιστές βρίσκονται εκτός των χρονικών ορίων.
Για τα πλέει άουτ μη ρωτάτε,ούτε ο Θεός δεν γνωρίζει αν θα γίνουν ποτέ!!!

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ από sport24.gr 
Μετά από την Παγκόσμια πρωτοτυπία των δύο μηνών αναμονής, αρχίζουν τα πλέϊ οφ στην Football League. Διαβάστε με ποιους παίκτες θα κατέβουν οι τέσσερις ομάδες στα γήπεδα της Αθήνας.

Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό πως γίνονται μόνο στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League η ...Παγκόσμια πρωτοτυπία.

Το πρωτάθλημα της σεζόν 2010-11 ολοκληρώθηκε στις 15 Μαΐου και φυσικά θα έπρεπε να διεξαχθούν οι αγώνες διαβάθμισης για την τρίτη ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο ανόδου στην Superleague, μετά τους Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάνννινα. Αλλά είπαμε εδώ είναι Ελλάδα.

Κάτι, οι ενστάσεις ομάδων για τους αγώνες, κάτι οι αδειοδοτήσεις, κάτι το κλείσιμο της ΕΠΟ κάτι τα πλαστά χαρτιά των ομάδων, έκαναν τον κόσμο να γελάει με αυτά που βλέπει και όχι πλέον να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Και φυσικά μόνο αγώνες δεν έγιναν.

Κάπου εκεί τα συμβόλαια των παικτών τελείωσαν στις 30 Ιουνίου και έφυγαν για τις παραλίες ή οι υπέγραψαν σε άλλες ομάδες.

Μια νύχτα μετά από δύο μήνες, τελικά αποφάσισαν να γίνουν τα πλέϊ οφ! Άλλες ομάδες πανηγύριζαν που θα παίξουν (σ.σ. Λεβαδειακός, ΟΦΗ), άλλες ακόμη και μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων ζήτησαν νέα αναβολή για να συμπληρώσουν ομάδα (σ.σ. Δόξα Δράμας), ενώ άλλες (σ.σ. Διαγόρας) θα κατέβουν με την ομάδα Νέων!!

Έτσι, μέσα σε δυο μέρες άρχισε το τρέξιμο, ομάδες να φωνάζουν τους παίκτες από τις παραλίες, ενώ να ζητούν και από άλλες ομάδες να δώσουν πίσω τους παίκτες που είχαν πριν υπογράφουν σε αυτές!

Τελικά οι ομάδες συμπληρώθηκαν (!) και καλούνται στον πιο ζεστό μήνα του χρόνου να δώσουν αυτούς τους αγώνες διαβάθμισης για το εισιτήριο στην Superleague.

Κι αν ο κόσμος γελάει με αυτά τα πλέϊ οφ, δεν τελειώσαμε ακόμα….Υπάρχουν και άλλα. Ποια; Μα τα πλέϊ άουτ και τα πλέϊ οφ της Football League 2.



Για τα πλέϊ άουτ, εκκρεμούν ακόμη αποφάσεις, όπως και για τα πλέϊ οφ της Γ' Εθνικής. Οι βαθμολογίες δεν έχουν επικυρωθεί (άγνωστο πότε θα γίνει) και φυσικά κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα γίνουν, οι αγώνες! Το πιο πιθανό να μην γίνουν ποτέ!

Οι αποστολές των ομάδων

Αφού λοιπόν η απόφαση πάρθηκε και τα ματς αρχίζουν, οι ομάδες βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για τους αποψινούς αγώνες.

Στη Νέα Σμύρνη θα αγωνιστούν ο Λεβαδειακός με τον ΟΦΗ και στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής ο Διαγόρας με την Δόξα Δράμας. Τα ματς αρχίζουν στις 20.30. Ας ρίξουμε και μια ματιά με ποιους παίκτες θα κατέβουν οι ομάδες να αγωνιστούν.

Ίσως η πιο πλήρης ομάδα των πλέϊ οφ να είναι ο Λεβαδειακός. Μπορεί να έφυγε ο Μπάρκογλου για την Κέρκυρα, ωστόσο ο Γιάννης Παπακώστας έχει στην διάθεσή του, 23 παίκτες για να μπορεί να επιλέξει την ενδεκάδα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού αποτελείται από τους: Στρατηλάτη, Πασχαλάκη, Μουλόπουλο, Σωτήρχο, Νικολακάκη, Τριποτσέρη, Αλεξίου, Λισγάρα, Κόλτζο, Ψωμά, Κοτίτσα, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Ταραλίδη, Λουτσιάνο, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια, Βασιλείου, Μπουντόπουλο, Ντιμπαλά, Πόποβιτς και Ζουρούδη.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του, δεν θα έχει Μπερτίν, Βλόνταρτσικ και Αγρίτη, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος έχει παίκτες και συμπλήρωσε 18άδα.

Στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού βρίσκονται οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ξενοδόχοφ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κατσικογιάννης, Ρόβας, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής, Καμπάνταης, Ζορμπάς. Με τον ΟΦΗ θα αγωνιστεί και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ωστόσο είναι τιμωρημένος για το πρώτο ματς.

Βρήκε δώδεκα παίκτες

Στην Δράμα τώρα, η Δόξα η οποία ζήτησε αναβολή για μια εβδομάδα, τελικά κατάφερε και βρήκε δώδεκα ποδοσφαιριστές προκειμένου να κατέβει στους αγώνες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στην διάθεσή του, τους Τοπαλίδη, Σουλογάνη, Ν. Τσιμπλίδη, Γελαδάρη, Καρακώστα, Βέρτζο, Ρούτση, Σιάκκα, Ρ. Τσιμπλίδη, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλο και Πακάλτση.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε δώσει σημεία ζωής ο Κάπελ, ενώ ο Ντε Φαρία δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με το Διαγόρα.

Όσον αφορά τον Διαγόρα ακόμη και τώρα κανείς δεν γνωρίζει ποιοι βασικοί θα δώσουν το παρών. Οι Προβατίδης, Ταμπάσης, Χριστοφιλέας και Χατζόπουλος έχουν κάνει προσφυγή, ενώ εκτός θα μείνει ο Σπάρταλης και πιθανότατα ο Σαλαμαστράκης.

Ενδεχομένως να αγωνιστούν οι Γεωργίου, Πλάτανος και Σκόνδρας, ενώ σίγουρα θα παίξει ο Πουλόπουλος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μιχάλης Τσιβρινής θα στηριχθεί στην ομάδα Νέων και συγκεκριμένα στους: Μαριετάκη, Καρπαθάκη, Πεταυράκη, Τύρελη, Χειμωνέτο, Φράγκο, Αυγενικού, Καραγιάννη, Κενενούνη, Κωνσταντινίδη, Μαλλιάκα, Μανώλαγκα, Μπαούρη, Τομάζο, Χατζηκοσμά, Χατζημανώλη, Χατζηπέτρο και Φασάκη.

Κατέθεσαν προσφυγή τα Τρίκαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: