Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Θερμή υποδοχή στην «πρώτη» του Παναιτωλικού (φωτο)


Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στο γήπεδο Παναιτωλικού έγινε σήμερα, με τους φίλους της ομάδας να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης,
Ρότσα, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Πάουλο, Μπράβο, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Βασιλούδης, Βακράκος, Γιαννιώτης, Μαλής, Μιχάι, που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας και την προηγούμενη σεζόν.

Νέα πρόσωπα ήταν ο Λουίτζι Τσέναμο και Ντάνι Μπεχαράνο, που επέστρεψαν στην ομάδα, όπως και οι Νίκος Μαρινάκης, Χόρχε Ντίας και Αχίγκα Σελεμανί, που αποκτήθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Επίσης ο Φράνκο Μασουρέκ που έχει συμφωνήσει, έφτασε το μεσημέρι στο Αγρίνιο, συμμετείχε στην προπόνηση και αναμένεται αύριο να υπογράψει συμβόλαιο.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρσι στην ομάδα μας Κ20. Οι τερματοφύλακες Νίκος Κουσιάδης και Άγγελος Σταματόπουλος. Οι μέσοι Αλέξανδρος Παρράς και Δημήτρης Νταλακούρας και ο επιθετικός Χρήστος Γκασούκας.

Πριν την προπόνηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης και ο προπονητής Μάκης Χάβος, έδωσαν συνέντευξη τύπου.
Είχε προηγηθεί συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο οποίο είχαν κληθεί και παρέστησαν μέλη του Ερασιτέχνη και των Παλαιμάχων.

Αύριο Πέμπτη θα γίνουν δύο προπονήσεις, στις 8.30 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα στο Emileon.

Δεν υπάρχουν σχόλια: