Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

H ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί τον Δικηγορικό Σύλλογο


Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έγινε ο τελικός του 33ου πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας στο γήπεδο του Παναιτωλικού την Κυριακή
8/7/17 με φιναλίστ την Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης "ΑΡΜΑ" και την Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας «ΣΟΛΩΝ».

Ο τελικός ήταν αφιερωμένος στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και στους ανθρώπους της που όλοι μαζί Διοίκηση, προσωπικό, παιδιά και γονείς αποτελούν μια μεγάλη αγκαλιά για τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών με αναπηρία. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες τους να κρατούν ο καθένας από το χέρι και ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ.

Συγκίνηση χαρά και ευχαριστίες για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να περπατούν στο δοξασμένο γήπεδο του Παναιτωλικού με παίκτες του τελικού.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί θερμά το Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Πρόεδρο του κ. Λεωνίδα Υφαντή για την πρωτοβουλία αυτή, συγχαρητήρια για την όμορφη διοργάνωση και την ευκαιρία που έδωσε στην πόλη του Αγρινίου να φιλοξενήσουν φέτος τους πανελλήνιους αγώνες ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων.


Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
Επαμεινώνδας Τάνταρος  Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια: