Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ στην ΠΑΤΡΑ: 66χρονος "βούτηξε" με το Ι.Χ. στο λιμάνι (φωτο & βίντεο)


Ο 66χρονος άνδρας από την Έδεσσα επέβαινε σε όχημα με Πατρινές πινακίδες, το οποίο ανήκει σε γυναίκα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr μπήκε στο χώρο του λιμένα, από την πύλη κοντά στο Θεατράκι. Δεν έδωσε σημασία στους λιμενικούς, ούτε σταμάτησε για έλεγχο. 

Κοντά στον σταθμό επιβατών έστριψε απότομα δεξιά, άνοιξε γκάζι κι έπεσε στη θάλασσα. Μάλιστα δεν άκουγε στις παραινέσεις στελεχών του Λιμενικού να βγει από το όχημα. Αντίθετα άνοιξε και τα παράθυρα για να μπει νερό, αναφέρουν πηγές στο thebest.gr.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός από το όχημα. Ο ΟΛΠΑ κάλεσε γερανό που το ανέσυρε από τη θάλασσα και η πυροσβεστική του έριχνε νερό όσο ήταν στη στεριά, λόγω διαρροής καυσίμων.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών που διενεργεί την προανάκριση, έχει ορίσει πραγματογνώμονα για να εξετάσει την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ







Τι οδήγησε στην αυτοκτονία τον 66χρονο καταστηματάρχη



Κατάστημα πολύ κοντά στο παλιό λιμάνι διατηρούσε ο 66χρονος από την Έδεσσα που έβαλε τέλος χτες στη ζωή του βουτώντας με αυτοκίνητο στον πατραϊκό. Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την κίνηση ερευνώνται από το λιμενικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας:

Eνημερώθηκε, πρωινές ώρες της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Πατρών, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος με μοναδικό επιβάτη τον 66χρονο οδηγό του, στο βόρειο λιμένα Πατρών και πιο συγκεκριμένα στο κρηπίδωμα Ν.15Μ.

Το Ι.Χ.Ε ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ ο οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με συνδρομή δύτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρίου.

http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: