Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Σοκ στην Κέρκυρα: 60χρονος έκανε «διακοπές» με 14χρονη - Συνελήφθη για ασέλγεια


Στον ανακριτή της Κέρκυρας απολογήθηκε χθες ένας 60χρονος επιχειρηματίας από τον Βόλο, ο οποίος συνελήφθη να ασελγεί σε βάρος 14χρονης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη, αναφέρει
η Κερκυραϊκή, χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου επιχειρηματία.

 Όπως διαπίστωσαν, ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε στις ορέξεις του.

Ακολούθως ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Βόλο, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την δεκαοκτάχρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Τα δύο κορίτσια προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έκανε διάφορα δώρα στη μητέρα του κοριτσιού, πλήρωνε κάποιες φορές το ενοίκιό της προκειμένου να εξασφαλίζει τη συναίνεσή της να παίρνει σε πολυήμερα ταξίδια το παιδί μαζί του.

Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Η μητέρα μετά τη σύλληψή της στο Βόλο μετήχθη στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: