Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Με την εγχείρηση κήλης του Πρωθυπουργού στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ποιος στέλνει τους Ασθενείς στον Ιδιωτικό Τομέα;


Την πήρε ο ύπνος την ΠΟΕΔΗΝ,εκτός κι αν η αργία του Σαββατοκύριακου είναι ιερή,αφού με τά από δύο σχεδόν 24ωρα αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση για τη νοσηλεία του Πρωθυπουργού στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και να καταγγείλει όσα θα διαβάσετε παρακάτω!

Με την εγχείρηση κήλης του Πρωθυπουργού στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ποιος στέλνει τους Ασθενείς στον Ιδιωτικό Τομέα;
ΑΘΗΝΑ 10/7/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3326
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
• Πολύ καλά έπραξε ο κος Τσίπρας για την αποκατάσταση της υγείας του, οι πολίτες τι φταίνε που έμπλεξαν με τον κο Πολάκη;
• Γιατί ο κος Τσίπρας δεν χειρουργήθηκε σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο όπως της Ρόδου δίπλα από τον Βρετανό τουρίστα και άλλους Ασθενείς;
• Με την εγχείρηση κήλης του Πρωθυπουργού στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ποιος στέλνει τους Ασθενείς στον Ιδιωτικό Τομέα;
Να ευχηθούμε περαστικά στον κο Τσίπρα για την εγχείρηση κήλης που έκανε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Αμέσως μετά το εξιτήριο του από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο έγγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το εξής αμίμητο: «Τα Δημόσια Νοσηλευτήρια αξίζουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό». Μπερδεύτηκε ο κος Τσίπρας. Δεν χειρουργήθηκε σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Χειρουργήθηκε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο που είναι Ανώνυμη Εταιρεία και λειτουργεί αποκλειστικά ως Ιδιωτικό Νοσοκομείο.


Μπορεί μεγάλη πλειοψηφία των μετοχών να την κατέχει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σύγκλητος να διορίζει Διοικήσεις που έχουν την ευθύνη για την κατάντια του, δεν είναι όμως ανοικτό στους πολίτες αφού δεν εφημερεύει. Εκμεταλλευόμενο το ιδιόμορφο καθεστώς (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία) συγκεντρώνει Πανεπιστημιακούς Ιατρούς και Ιδιώτες που χειρουργούν ή προσφέρουν υπηρεσίες υγείας επί πληρωμή (από την τσέπη των Ασθενών, από Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, από Ασφαλιστικά Ταμεία ή τον ΕΟΠΥΥ). Επειδή το κοστολόγιο των Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρει είναι υψηλό συγκεντρώνει Ασθενείς με οικονομική ευμάρεια και όχι τον λαουτζίκο που ψήφισε τον κο Τσίπρα για να φτιάξει το ΕΣΥ.


Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο μαστίζεται από οικονομικά σκάνδαλα που ερευνώνται στην δικαιοσύνη με την αποκλειστική ευθύνη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών που διορίζει τις Διοικήσεις. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών επιδιώκει την οικονομική εξυγίανση του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου με μειώσεις των μισθών των εργαζόμενων στους οποίους οφείλονται οι μισθοί τους πάνω από (7) επτά μήνες.


Κουβέντα γι’ αυτά ο κος Τσίπρας. Δεν τα βάζει με τους Πανεπιστημιακούς Ιατρούς που έχει προνομιακές σχέσεις. Το πόσο Δημόσιο είναι το Ευγενίδειο Νοσοκομείο το διαπιστώνει κανείς και από την μη τήρηση του όρου της Διαθήκης του Δωρητή Ευγενίδη που προβλέπει την διάθεση (10) δέκα κλινών σε απόρους Ασθενείς. Για όλα αυτά χθες έπεσε η ιστοσελίδα του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου για να μην μπορούν να πάρουν πληροφορίες οι πολίτες για το που χειρουργήθηκε ο Πρωθυπουργός της Χώρας.


Γιατί ο κος Τσίπρας δεν χειρουργήθηκε σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις μεγάλες ελλείψεις υλικών, υποδομών, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, την κακή ποιότητα φαγητού και τις τραγικές ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές; Να ρισκάρει παρέα με τα νοσοκομειακά μικρόβια. Να συνομιλήσει με άλλους Ασθενείς να του περιγράψουν την ειδυλλιακή κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων που μεταφέρει ο κος Πολάκης. Να υποστεί και ο ίδιος την ταλαιπωρία με την ζέστη λόγω έλλειψης κλιματιστικών. Παράδειγμα θα μπορούσε να τολμήσει να χειρουργηθεί από τον κο Πολάκη στην Ζάκυνθο, στην Σαντορίνη, στην Αμαλιάδα, στην Νάουσα, στην Φλώρινα, στο Διδυμότειχο, στο Μεσολόγγι, στην Κυπαρισσία. Θα μπορούσε να χειρουργηθεί στην Ρόδο και να νοσηλεύεται δίπλα από τον Βρετανό τουρίστα και άλλους Ασθενείς χωρίς σεντόνια με νερόβραστο φαγητό και με νοσηλευτικό προσωπικό έναν για σαράντα Ασθενείς που δουλεύει σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης με διακόσες είκοσι κενές οργανικές θέσεις και οφειλόμενα ρεπό πάνω από 10.000. Και με το μόνο που ασχολείται η Διοίκηση του Νοσοκομείου είναι οι παράνομες καθαιρέσεις προϊσταμένων.


Η ΠΟΕΔΗΝ στέλνει τον κόσμο στον Ιδιωτικό Τομέα ή ο κος Τσίπρας; Όταν ο Πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται ένα από τα Δημόσια Νοσοκομεία να χειρουργηθεί για μία κήλη πως οι πολίτες να τα εμπιστευτούν για πολύ πιο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις; Όταν μάλιστα δεν είναι και Πρωθυπουργοί για να αποφύγουν την ταλαιπωρία των ΤΕΠ και των ελλείψεων;


Ο κος Τσίπρας πολύ καλά έπραξε για την υγεία του οι πολίτες τι φταίνε που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να νοσηλευτούν στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και έμπλεξαν και με τον κο Πολάκη.


Τελικά καλός είναι ο κος Πολάκης να μπαίνει στην φωτιά για τον κο Τσίπρα, να ικανοποιεί ένα μικρό φανατικό ακροατήριο που έχει σχέση έμμεση ή άμεση με την εξουσία στο οποίο απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι εκεί.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ              ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: