Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Αίγιο -Τραυματίες από αναθυμιάσεις - Συγκεχυμένες πληροφορίες για εγκλωβισμένους (φωτο & βίντεο)


- Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 21:00 το βράδυ σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου
- Το ξενοδοχείο εκκενώθηκε,ωστόσο κάποιοι εγκλωβίστηκαν μέσα λόγω του πυκνού καπνού
- Υπάρχουν πληροφορίες για ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα
- Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα πήγαν στο σημείοΣυναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 21:00 απόψε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία! Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του Λόγγου Αιγιαλείας, στο ξενοδοχείο "Long Beach". Σύμφωνα με το Tempo24, το ξενοδοχείο εκκενώθηκε.
Σύμφωνα με το patrastimes από τη φωτιά υπάρχουν άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα. Στο σημείο έφτασε όλη η δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας!


Πληροφορίες λένε ότι υπήρξαν δύο εγκλωβισμένοι λόγω των πυκνών καπνών οι οποίοι όμως τελικά απομακρύνθηκαν. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η φωτιά ξέσπασε στον τρίτο όροφο του κτιρίου, σε δωμάτιο. Αμέσως κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσαν και ανέλαβαν να απεγκλωβίσουν άμεσα τους ενοίκους και παράλληλα να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο... Τελικά οι πυροσβέστες έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο της φωτιά, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: